CSMS Iași va juca primul amical al iernii cu FCM Bacău, în Copou

19 Jan. 2012, 17:24 Pregătiri, amicale
CSMS Iași va juca primul amical al iernii** cu FCM Bacău, în Copou

Președintele executiv al echipei CSMS Iași, Florin Prunea, a declarat, joi, că elevii lui Ionuț Popa vor disputa primul meci amical pe data de 5 februarie, pe stadionul din Copou, cu colega de serie FCM Bacău. Deocamdată au fost perfectate patru meciuri amicale, urmând ca în perioada următoare oficialii ieșeni să stabilească alte patru jocuri.

Primul amical al ieșenilor este programat miercuri, 8 februarie, la Iași, cu FCM Bacău, la trei zile distanță (sâmbătă, 11 februarie) elevii lui Ionuț Popa urmând să joace, tot în Copou, cu Rapid Suceava. Sâmbătă, 18 februarie, CSMS Iași va întâlni prim-divizionara Ceahlăul Piatra Neamț, sub Pietricica, iar pe 21 februarie este prevăzut „returul” cu FCM Bacău, pe „Municipalul” băcăuan.

„Deocamdată am perfectat patru meciuri amicale, două cu Bacăul, unul cu Rapid Suceava și unul cu Ceahlăul și urmează ca în perioada următoare să mai găsim și alți adversari pentru jocuri de verificare. Cel mai probabil vom mai juca alte patru meciuri amicale, rămâne să stabilim cu ce echipe”, a declarat președintele executiv al lui CSMS Iași, Florin Prunea.

Oficialul din Copou a adăugat că echipa lui Ionuț Popa va efectua stagiul centralizat de pregătire în Copou. „Cantonamentul a fost stabilit la stadionul din Copou, pentru că aici avem condițiile cele mai bune. Baza din Copou dispune de toate facilitățile, avem tot ce ne trebuie la stadion, așa încât echipa se va pregăti la Iași”, a punctat Prunea.

Articol scris de Narcis Pohoață

19 Jan. 2012, 17:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă