Delta Tulcea se întărește de la Brănești

09 Jan. 2012, 16:05 Pregătiri, amicale
Delta Tulcea** se întărește de la Brănești

Astăzi de la ora 17 Delta Tulcea va relua pregătirile pentru sezonul în curs, cu destule schimbări interesante în lot. În ceea ce privește numele noi, doar Marincău și Bogdan Oprea de la Brănești sunt certitudini, cei doi semnând până în vara lui 2013. Mai sunt discuții cu doi atacanți de Liga I, însă momentan nu s-a ajuns la un acord cu niciunul din ei. În schimb, tulcenii au renunțat deja la doi jucători, fiind vorba de mijlocașii Paul Țene și Marius Postolache, ei nereușind să impresioneze pe parcursul turului de campionat. Dacă primul era împrumutat de la Cluj, cel de-al doilea venise liber de contract de la Timișoara. Cei doi se alătură lui Cristi Ciubotariu la care se renunțase încă din timpul campionatului.

Cristi Munteanu a fost refuzat!

În altă ordine de idei, conducerea clubului de pe Dunăre a ținut să dezmintă zvonurile conform cărora Cristi Munteanu va primi un post în conducerea clubului. Președintele Haralambie Meregiu a ținut să precizeze că fostul portar al lui Dinamo a fost cel care și-a oferit serviciile în două rânduri, din vară până acum, dar a fost refuzat.

Revenind la programul echipei, de pe 15 ianuarie echipa va începe un cantonament la Câmpulung Moldovenesc care va dura până pe 27 ale lunii în curs. După revenirea la Tulcea va urma al doilea cantonament, de data asta peste hotare, în Turcia. În intervalul 5 – 17 februarie, echipa se va pregăti în Antalya, acolo unde se vor juca și 5 amicale.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

09 Jan. 2012, 16:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă