Voiculeț, între ALRO Slatina și UTA Arad

14 Dec. 2011, 07:28 Bursa transferurilor
Voiculeț,** între ALRO Slatina și UTA Arad

Golgheterul Ligii a II-a în sezonul trecut, Adrian Voiculeț, este aproape de a rupe contractul cu divizionara A FC Brașov. Dorit în vară la Alro, atacantul spune că ar fi dispus să negocieze cu gruparea slătineană în situația în care va deveni jucător liber.

Aflat pe lista de achiziții a celor de la Alro, în vară, atacantul Adrian Voiculeț a dat curs ofertei din Liga I de la FC Brașov. Golgheterul seriei a doua a ligii secunde în stagiunea precedentă a avut parte de o experiență neplăcută la Brașov, fiind trimis să se pregătească cu o echipă de juniori din cadrul clubului, iar dezlegarea contractului pare iminentă.

„Este o situație delicată pentru că nu joc. Nu cred că voi mai sta, dacă nu se schimbă ceva. Alro m-ar interesa doar dacă mi-aș încheia contractul aici. În vară am discutat cu președintele de la Alro, dar eu aveam nebunia mea cu Liga I. Nu pot să spun că a fost alegerea greșită, au fost niște lucruri care au făcut să nu joc, asta este, nu regret deciziile pe care le iau, dar sper să se rezolve ceva”, a declarat Voiculeț.

UTA, interesată de serviciile atacantului

O altă formație interesată de serviciile atacantului este UTA Arad, formație pentru care Adrian Vociuleț a evoluat în stagiunea precedentă.

„Știu că cei de la UTA mă vor, dar ei cunosc situația mea, știu că atât timp cât sunt sub contract nu pot discuta nimic. Le cunosc intențiile. Când îmi voi rezolva problemele cu Brașov, voi putea lua o decizie încontro mă îndrept”, a mai spus Adrian Voiculeț.

Atacantul de 26 de ani a început fotbalul la Scornicești, iar în decursul carierei a mai evoluat pentru Câmpia Turzii, FC Bihor, Alba Iulia, FC Argeș și UTA Arad. În sezonul precedent, Adrian Voiculeț a fost principalul marcator al grupării arădene, cu 19 „reușite”.

sursa: Gazeta Nouă

14 Dec. 2011, 07:28 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă