Dunărea își pierde doi titulari! Ambii merg în Liga 1

01 Dec. 2011, 10:42 Bursa transferurilor
Dunărea își pierde doi titulari!** Ambii merg în Liga 1

Vali Munteanu și căpitanul de echipă al formației pregătite de Viorel Tănase se antrenează începând de ieri cu Sportul Studențesc București, cei doi fotbaliști gălățeni fiind monitorizați de mai multă vreme de clubul din Capitală. De unul dintre ei s-a interesat și campioana Oțelul.

Sezonul de toamnă sub așteptări al FCM Dunărea prezintă și aspecte pozitive, vânzarea de jucători către primul eșalon fiind aur curat pe timp de criză. Mijlocașul dreapta Vali Munteanu și fundașul stânga Daniel Popescu se află de ieri în curtea clubului patronat de Vasile Șiman, cei doi fiind urmăriți încă de pe vremea lui Gigi Mulțescu. „Au fost monitorizați, au trecut și acel test psihologic de la Sportul și, chiar dacă nu mai este domnul Mulțescu acolo, prezintă interes și pentru Daniel Isăilă, noul antrenor din Regie”, precizează Auraș Brașoveanu, președintele grupării locale de Liga a II-a.

Prețul trecerii lui „Schijă” și al purtătorului de banderolă de la Dunărea la Sportul Studențesc n-a fost încă stabilit, dar formația de la care a plecat și actualul căpitan al Stelei, Alexandru Bourceanu, nu renunță la practica sa de bază. O spune însuși Brașoveanu: „Nu ne abatem de la practica noastră, indiferent de clubul cu care negociem. Jucătorii vor fi cedați doar sub formă de coproprietate.”

„Vasluiul procedează incorect!”

Șeful lui FCM Dunărea admite că și Oțelul s-a interesat de Vali Munteanu, fotbalist cu o viteză peste media Ligii I. „Au fost câteva întrebări, iar dacă se va pune concret problema transferului, am discuta. Evident, dacă între timp nu vom finaliza tratativele cu Sportul. Au mai fost și alte discuții. FC Vaslui, de pildă, l-a sunat direct pe Popescu, ceea ce nu-i corect!”, mai spune Auraș Brașoveanu.

Articol scris de Dănuț Lungu

01 Dec. 2011, 10:42 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă