Velcea: „Am fost nedreptătiți de deciziile arbitrilor”

13 Sep. 2011, 16:51 Campionat
Velcea:**

Antrenorul principal al Timișoarei, Valentin Velcea, spune că meciul cu Gloriei Biștrița a fost unul deschis oricărui rezultat, un meci de nivelul Ligii I. Acesta este convins că echipa sa are potențial de promovare, însă nu numește contracandidatele pentru că este prea devreme.

„Așa cum am spus înainte de joc, a fost un meci deschis oricărui rezultat. Cred că puteam să câștigăm și cred că pe alocuri am fost nedreptătiți de deciziile arbitrilor. De pildă, la primul gol al Gloriei consider că a fost poziție de ofsaid. Dar puteam pierde pe final, când am avut o nesincronizare pe faza de apărare. Am dominat în special în repriza a doua. S-a văzut că Poli are potențial ca să promoveze. Cred că meciul s-a ridicat la nivelul Ligii I, pentru că am văzut meciuri de prima divizie mai slabe decât cel de azi.

E prematur să vorbesc la începutul campionatului despre principalele candidate la promovare, au trecut numai patru etape. Mai este un drum lung până la îndeplinirea obiectivului.”, a spus la finalul meciului de la Bistrița, Valentin Velcea.

13 Sep. 2011, 16:51 Campionat
Pe aceeași temă