„Ne lipsește un lider”

24 Aug. 2011, 12:55 Cupa

FC Snagov a fost eliminată în chiar primul meci din acest sezon al Cupei României. Ilfovenii au pierdut la scor de neprezentare, 0-3, împotriva unei alte echipe din județ, rivala CS Otopeni. Chiar dacă au dominat și au ratat câteva ocazii importante, cele trei goluri au fost luate în urma unor faze de contraatac după grave erori în defensivă. Diferența de scor putea fi mult mai mare, însă intervențiile lui Baruch au salvat echipa de la o umilință și mai mare.

După meci, oficialii Snagovului erau foarte dezamăgiți de cele arătate în teren de fotbaliști, mai ales că veneau după o victorie promițătoare în campionat, 2-0 cu Gloria Buzău.

„Am fost de nerecunoscut, nu am arătat ca o echipă de fotbal. Chiar mă uitam în teren în timpul jocului și vedeam că suntem întinși pe 80 de metri. Nu ai cum să câștigi așa. Ne lipsește un lider care să strige la ei, să-i adune.

Poate că e mai bine că s-a întâmplat acum decât în campionat. Trebuie să se trezească. Urmează un alt meci greu, la Brăila.” a spus, vădit supăra, după înfrângerea cu CS Otopeni, antrenorul secund al FC Snagov, Anton Petea.

Articol scris de Marius ANGHEL

24 Aug. 2011, 12:55 Cupa
Pe aceeași temă