Antrenament și atât pentru UTA Arad

30 Aug. 2009, 14:34 Seria 2

Pentru trupa arădeană, meciul cu CFR Timișoara a fost exact așa cum îl anticipau antrenorii, mai ales că Ionuț Popa îi urmărise pe tinerii pregătiți de Florin Bugar în „intermediara” de miercuri cu CSM Rm. Vâlcea. Se punea problema scorului în funcție de momentul în care se va înscrie primul gol.

Dezorientata formație timișoreană a rezistat 28 de minute, dar și acelea au trecut greu, pentru că arădenii au ratat pe bandă rulantă. A ieșit la lumina reflectoarelor Digbeu, autor al unor pase decisive de care suporterii utiști n-au mai avut de multă vreme parte, iar Batin și Țucudean, fiecare cu câte o dublă, și chiar eroul meciului, ivorianul Dodo Digbeu Leoh, au rezolvat problema celor trei puncte.

„Mă așteptam la o asemenea diferență, pentru că CFR Timișoara are o echipă foarte tânără, care a fost pregătită pentru Liga a III-a, nu pentru eșalonul doi. Am avut un start ușor de campionat și chiar dacă n-am învins Bihorul, suntem pe un drum bun, dar nu cred că e cazul să ne facem iluzii de promovare, mai ales că avem un lot din care fac parte 12 jucători aduși din Liga a III-a”, a spus directorul tehnic al Bătrânei Doamne, Ionuț Popa.

 

Principalul arădenilor, Roland Nagy, a catalogat meciul de sâmbătă dimineață ca un „antrenament bun, din păcate. Am marcat de cinci ori, am ratat mult și cam atât, nu cred că e cazul să analizăm mai mult”. De cealaltă parte, Florin Bugar s-a ferit să-și pună la zid jucătorii, realizând că dispune de-o echipă fragilă, care are nevoie de moral pentru a prinde cheag. „S-au speriat prea tare de numele adversarului. Am avut doar două-trei ocazii, realizările fiind puține. Nu e cazul să le frângem aripile acestor tineri”, a declarat antrenorului celor de la CFR Timișoara.

 

Articol scris de: Sebastian Șiclovan

30 Aug. 2009, 14:34 Seria 2
Pe aceeași temă