Calificare și nimic mai mult pentru Cetatea

26 Aug. 2009, 14:35 Cupa
Calificare și nimic mai mult pentru Cetatea

 

Cetatea Suceava a obținut ieri calificarea în următorul tur al Cupei României. Sucevenii s-au impus cu scorul de 1-0 în fața celor de la Ceahlăul II Piatra Neamț, gol marcat din penalty de Tudor Homneac în minutul 3.

 

Chiar dacă adversarul Cetății a fost o formație dintr-o ligă inferioară, lipsită de vreun jucător de la prima echipă a nemțenilor, jucătorii suceveni au avut o misiune dificilă. Pe parcursul partidei Cetatea a mai ratat câteva ocazii, cele mai importante fiind cele ale lui Dicher, care singur cu poarta goală nu a reușit în două rânduri să înscrie, fapt ce îi putea costa pe galben-albaștri pe final. Per total, o victorie chinuită, o calificare în turul următor, dar cel mai important, evoluția jucătorilor lasă un gust amar pentru sezonul ce abia a început.

 

La finalul partidei antrenorul Ioan Radu a declarat: „Nu sunt mulțumit de evoluția jucătorilor, pentru că acest meci trebuia să-l câștigăm la o diferență mai mare. Am ratat exasperant, iar pe final ocaziile se puteau răzbuna.”

 

 

Ceahlăul II – Cetatea Suceava  0-1

A marcat: Homneac (3)
Arbitru: Bogdan Hanceariuc (Iași); Asistenți: Cătălin Brînză și Adrian Vornicu (ambii din Botoșani)

 

Ceahlăul II: Hărăguță – Țepeș, Florea, Spiridon, Staicu, Apetrei, Marc, Codreanu, Aioanei, Pântea, Margină

Cetatea: Pascal – Ailenei, Cososchi, Dicher, A. Dumitru, Halip, Homneac, Tomescu, Azaharioaei, Tomaz

 

Articol scris de: Gabriel Toderașcu

26 Aug. 2009, 14:35 Cupa
Pe aceeași temă