UTA vrea să-i prelungească contractul lui Pocuca

26 Jun. 2009, 19:34 Bursa transferurilor
UTA** vrea să-i prelungească contractul lui Pocuca

Oficialii utiști țin să-și facă lecțiile pentru ca o veste bună din partea finanțatorului să-i prindă pregătiți. Din acest motiv, există discuții cu mai mulți jucători vizați.
 

 

Oficialii clubului UTA fac tot posibilul pentru a-l păstra în lotul pentru sezonul viitor al Ligii a II-a pe Predrag Pocuca. Croatul în vârstă de 23 de ani este la finalul contractului cu gruparea arădeană, la fel ca și majoritatea celor care au evoluat de-a lungul returului trecut. Cum antrenorii utiști s-au declarat mulțumiți de el, se încearcă menținerea lui Pocuca în lot pentru sezonul viitor, în cadrul unui contract mai larg.
 

 

Președintele utist Giovanni Catanzariti este cel care se ocupă de Pocuca, italianul fiind de altfel și cel care l-a adus la Arad în iarna acestui an, prin intermediul unui impresar italian. „Nu cred că este un secret faptul că ni-l dorim pe Pocuca. Suntem mulțumiți de el. Am avut discuții, atât cu el, cât și cu impresarul său și îi vom face o propunere concretă în scurt timp”, a declarat Catanzariti. De asemenea, prin intermediul aceluiași impresar, ar putea fi direcționat spre UTA un mijlocaș, care să fie testat de staff-ul tehnic al Bătrânei Doamne de-a lungul pregătirii de vară.
 

 

Prin readucerea lui Pocuca s-ar rezolva una dintre problemele axului central al UTA-ei, în defensivă. Altă variantă este Claudiu Pascariu, care așteaptă de asemenea o propunere pentru prelungirea angajamentului. Fundașul arădean tocmai și-a încheiat o perioadă de recupare pentru o afecțiune la tendonul genunchiului stâng, fiind apt din punct de vedere medical. Dincolo de Pascariu și Pocuca, oficialii utiști trebuie să lucreze serios la capitolul fundași centrali, deoarece lotul a rămas descoperit la acest capitol.
 

 

Continuă discuțiile cu jucătorii
 

 

Nu doar Pocuca reprezintă o țintă pentru oficialii Bătrânei Doamne. Deși discuțiile legate de finanțarea pentru sezonul viitor nu sunt încheiate și mai pot dura, conducătorii și antrenorii UTA-ei lucrează pe mai multe fronturi, în special pentru identificarea unor jucători. Lucrurile sunt ușor complicate, în sensul că strategia nu este încă bătută în cuie. Linia generală pe care UTA o va urma în ediția viitoare de campionat este legată de-o întinerire a lotului, fără să se știe dacă se va ataca deschis promovarea ori acest obiectiv va fi unul secundar, care va fi urmărit în funcție de parcursul campionatului. Cu toate acestea, conducătorii și antrenorii utiști nu doresc să rămână descoperiți în momentul în care discuțiile legate de buget și finanțare vor fi finalizate, astfel că lucrează în paralel la completarea lotului, cu mențiunea că deocamdată doar se tatonează o serie de jucători. „Discuții cu jucători am avut și avem în continuare. Nu am semnat însă contracte, ci doar am vrut să aflăm dacă jucătorii vizați de noi ar fi interesați să se transfere la UTA și mai ales ce pretenții ar avea”, a declarat președintele Giovanni Catanzariti. În acest context au apărut, ca variante pe hârtie, o serie de jucători precum Chițu, Roman, Apostol, Săceanu, Szekely, Goșa, cu care s-a discutat, dar atât deocamdată.
 

 

Sursă: observator.info

26 Jun. 2009, 19:34 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă