Băncilă a plecat de la CSM Focșani

25 Jun. 2009, 08:00 Stiri
Băncilă a plecat de la CSM Focșani







Echipa de liga a treia CSM Focșani a rămas fără antrenorul principal, Damian Bancilă. Acesta a venit ieri la stadion și și-a luat bagajele, dar se va prezenta totuși la reunirea lotului (n.r. 29 iunie) pentru a-și lua rămas bun de la jucătorii pe care i-a antrenat în sezonul 2008-2009 al ligii a treia la fotbal.

 

Decizia antrenorului se bazează pe faptul că în acest moment există incertitudini la nivelul clubului. Băncilă a precizat că în acest moment nu are nici o ofertă de la un alt club, dar nu vrea să mai continue activitatea la CSM Focșani.

 

„Împreună cu conducerea clubului o să găsim o modalitate, cel mai probabil o să-mi dau demisia pentru a încheia colaborarea pe cale amiabilă. Sunt mâhnit că nu am reușit ce mi-am propus să realizez cu aceasta echipă. Ne-am încadrat în obiectiv, locul 4 la finalul sezonului, dar planurile de viitor pentru echipă m-au făcut să iau decizia de a încheia activitatea la Focșani“, ne-a declarat antrenorul Damian Băncila.

 

Acesta a precizat că se va despărți de foștii săi jucători la o bere, pe o terasă, pentru a le mulțumi pentru efortul de pus în campionatul trecut.

 

Articol scris de George Dumitru

 

25 Jun. 2009, 08:00 Stiri
Pe aceeași temă