Sportul Studențesc organizează cea mai mare competiție pentru elevi

17 Mar. 2009, 10:54 Liga 2
Sportul Studențesc organizează** cea mai mare competiție pentru elevi

Clubul Sportul Studențesc organizează în perioada 19-22 martie, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, cea mai mare competiție la nivel de copii și juniori din România. La startul acțiunii de atragere a tinerilor talentați spre fotbal, ce se va desfășura pe terenurile bazei sportive din Regie, denumită de inițiatori "Cupa ISMB – Alege-ți Jucăria!", s-au înscris peste 90 de echipe alcătuite din peste 1000 de elevi ai școlilor din Capitală.

Protocolul încheiat în luna decembrie a anului trecut cu ISMB prevede că Sportul Studențesc este clubul profesionist din București care are exclusivitate pentru competițiile organizate de școli și licee. Prin acest acord se dorește profesionalizarea procesului de selecție, implicarea cadrelor didactice de specialitate în îndrumarea elevilor către sportul de performanță și creșterea interesului tinerilor pentru orele de educație fizică.

 

Cupa "ISMB – Alege-ți Jucaria!" este cel mai important proiect al unui club de fotbal din Romania pentru sprijinirea sportului juvenil, adresat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani.

 

Rămâneți pe www.liga2.ro pentru amănunte cu privire la desfășurarea competiției.

17 Mar. 2009, 10:54 Liga 2
Pe aceeași temă