„Meciul cu Inter e de șase puncte”

04 Mar. 2009, 15:02 Seria 2
„Meciul cu Inter e de șase puncte

După ce a marcat în partida de la Vânju Mare, cu „U” Cluj, atacantul Marius Ene vrea ca meciul de la Pitești să-i aducă prima victorie la FC Drobeta. Între timp, fotbalistul de 27 de ani a vrut să vadă cum decurg lucrările la stadionul „Municipal” și speră ca din sezonul viitor să fie susținut de câte 25.000 de mehedințeni la fiecare partidă de acasă, contând pentru Liga I.

Cum a fost debutul la FC Drobeta?
Sunt mulțumit că am marcat, nu și pentru rezultat. Preferam să debutăm cu o victorie, prin care să păstrăm distanța față de urmăritoare.

 

Prin golul din minutul 78, ai a adus totuși un punct echipei…
Deși am înscris, n-am făcut un joc extraordinar, așa cum mi-aș dori eu. Cred că am jucat la 60 – 70 la sută din capacitate.

 

V-a demoralizat egalul cu Universitatea Cluj în perspectiva derbiului de la Pitești?
În nici un caz. Eu am încredere în echipă, avem potențial și putem promova la vară. Sunt multe contracandidate, dar ne putem impune în această serie.

 

Ai marcat încă din prima etapă. Vei recidiva și la Pitești?
Nu pot să promit, dar voi face tot posibilul să aducem cele trei puncte, care ne-ar menține pe loc promovabil.

 

Dacă învinge sâmbătă, FC Internațional poate depăși Drobeta în clasament…
E o echipă cu bani, de care toată lumea se sperie, însă noi mergem să câștigăm la Pitești. Va fi un meci de șase puncte. Chiar dacă vom învinge, nu-i vom scoate din lupta pentru promovare, fiindcă returul este de-abia la început. Indiferent de rezultat, sper ca publicul să vină în număr la fel de mare și la următorul meci, deoarece avem nevoie de sprijinul lor. Mi-a plăcut atmosfera cu Universitatea Cluj. Mulțumesc spectatorilor care s-au înghesuit chiar și în spatele gardurilor să ne încurajeze. Păcat că nu jucăm pe propriul stadion, unde am fi avut mult mai mulți suporteri.


În partida tur, FC Drobeta s-a impus la Severin cu 4-0. Va fi greu să reeditați acest rezultat și la Pitești?
Nu eram la Severin în tur. Jucam în seria cealaltă, pentru Progresul București. Oricum, Drobeta are forța să câștige și în retur cu Internațional, însă va fi dificil ca echipa să se mai impună la acest scor.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

 

04 Mar. 2009, 15:02 Seria 2
Pe aceeași temă