Carașul ar putea reveni în fotbalul bun

16 Jan. 2009, 18:13 Liga 3
Carașul ar putea reveni în fotbalul bun

Județul Caraș-Severin are șanse mari să revină cu o echipă în primele trei eșaloane ale țării la primăvară, prin formația Viitorul Sânandrei.

Echipa din județul Timiș, Viitorul Sânandrei a terminat turul la două puncte diferență în spatele liderului din Seria a 5-a a Ligii a III-a, însă conducerea clubului vrea să mute echipa din cauza divergențelor cu primarul localității.
Surpriza ar putea apărea de la Caransebeș. Oficialitățile de acolo s-au pus de acord și discută chiar în acest weekend cu președintele Sânandreiului, Sorin Boiangiu.

 

„Sunt discuții avansate cu cei de la Caransebeș, ei ar dori să aibă echipă în Liga a II-a înaintea Reșiței și s-ar putea semna actele cu aceștia până duminică”, a spus Cornel Avram, fostul arbitru, membru în stafful micului club.

 

Același loc în Liga a III-a e râvnit și de reșițeni, însă aceștia nu s-au pus încă de acord pe plan local. O altă variantă, mai complicată pentru Viitorul, e mutarea la Satu Mare prin intermediul omului de afaceri Eutin Bojin. Momentan, mai mulți componenți ai echipei sunt în probe la formații din Liga a II-a, opt dintre aceștia sunt în continuare la CFR Timișoara, iar Adrian Ahrițculesei a fost solicitat de cei de la Minerul Lupeni, după ce a fost în probe la Alba Iulia.
Un lucru e cert, până la sfârșitul campionatului echipa nu-și va putea schimba denumirea.

 

 

Articol scris de Cornel Biholari

16 Jan. 2009, 18:13 Liga 3
Pe aceeași temă