Gata cu vacanța de iarnă la Unirea

08 Jan. 2009, 11:04 Seria 2
Gata cu vacanța de iarnă la Unirea

Trupa pregătită de Aurel Șunda se va reuni în cursul zilei de 8 februarie la arena din Cetatea Marii Uniri, dar antrenamente de reacomodare la efort vor începe de abia de luni, 12 ianuarie.

 

"Joi vor efectua vizita medicală fotbaliștii care locuiesc în Alba Iulia, vineri fiind rândul celorlați componenți ai lotului să treacă pe la cabinetul medical, iar de luni se vor relua ședințele de pregătire" a declarat președintele executiv Nicu Lupu.

 

Altfel după ce au renunțat la sud-coreanul Ryan Caugherty, ardelenii l-au cedat la ACU Arad pe atacantul Dan Găldeanu iar în aceste zile urmează să se analizeze ofertele de transfer sosite pe adresa portarulul Fl. Olteanu respectiv a fundașului central Ghidia.

 

"Avem câteva oferte pentru cei doi jucători și urmează să decidem condițiile în care fie îi vom împrumuta, fie în vom ceda definitiv", a punctat Lupu. În altă ordine de idei, la capitolul sosiri deocamdată este cert doar numele fundașului dreapta, sârbul Djordjevic, în vreme ce Poverlovici, Fl. Dan, Cr. Bud sau M. Gheorghe se află în stand-by, cel mai aproape de a îmbrăca în retur tricoul alb-negru al Unirii fiind Andrei Poverlovici.

 

"Pentru Poverlovici au existat 3 variante de a continua să evolueze la Alba Iulia și în partea secundă a actualei ediții de campionat și anume transfer definitiv, împrumut sau coproprietate și i-am propus președintelui Dinu Gheorghe de la FC Brașov ultima dintre cele 3 iar în câteva zile mi-a promis că-mi va comunica decizia grupării de sub Tâmpa.

Ne dorim de asemenea să ne completăm lotul cu mijlocașii ex-arădeni Fl. Dan și M. Gheorghe dar trebuie să așteptăm că ei să-și rezolve situația cu UTA, după cum i-am vrea la Alba Iulia și pe atacanții Cr. Bud (Liberty) și Dedu (FC Brașov). Primul și-ar dori să joace sub comanda lui Șunda dar este foarte greu să-l aducem în această iarnă de la Salonta, Dedu poate ajunge la Alba Iulia în condițiile în care Mazilu s-ar muta la Brașov sub comanda lui Răzvan Lucescu. Oricum, sperăm ca până pe data de 15 ianuarie să reușim să definitivăm lotul cu care vom aborda returul de campionat", a concluzionat Lupu.

 

 

Articol scris de Dan Udrea
 

08 Jan. 2009, 11:04 Seria 2
Pe aceeași temă