Cebotaru: „Seria noastră este una dificilă”

Laurentiu Muscalu 30 Aug. 2008, 21:00 Seria 2

Eugeniu Cebotaru spune că Ceahlăul are forța de a promova la finele acestui sezon. Mijlocașul Ceahlăului, Eugeniu Cebotaru, a marcat o „dublă“ în derby-ul rundei de ieri în fața Progresului, scor 3-2.
„A fost cel mai greu meci al nostru de până acum. Avem nouă puncte din tot atâtea posibile, și asta e bine. Nu suntem în formă maximă, așa că vom mai avea surprize pentru adversarii noștri din seria I. Echipa este pe drumul cel bun. Seria este foarte dificilă, dar Ceahlăul are în lot jucători experimentați, care pot face diferența. Promovăm la finele acestui sezon. Nu avem altă variantă”, a spus Cebotaru, care în meciul de ieri cu Progresul a reușit să înscrie o „dublă”: „Sunt bucuros că am reușit să înscriu două goluri. Am marcat și din penalty, dar și din acțiune. Mă simt bine la Ceahlăul și nu vreau ca evoluția mea de astăzi să fie singulară”.
Și Gheorghe Ștefan s-a arătat mulțumit de evoluția echipei sale. „A fost un meci extrem de disputat. Au fost cinci goluri și răsturnări de scor. Puteam câștiga mult mai lejer, dar s-au făcut câteva greșeli în defensivă. A fost un meci cu un nivel ridicat. Mai avem de muncit pentru a construi o echipă așa cum ne dorim noi. Avem răbdare. Nu mai vrem să ne grăbim. Avem maximum de puncte, iar asta e cel mai bine. Rezultatele pozitive sunt cele care aduc liniște la echipă”, a spus „Pinalti”.


"Sunt nemulțumit că am primit două goluri. Progresul e o echipă tare și mă bucur că am câștigat. Suntem pe drumul cel bun, pentru că avem trei victorii din tot atâtea partide."
– Florin Marin, antrenor Ceahlăul

"Echipa este pe drumul cel bun. Seria este foarte dificilă, dar Ceahlăul are în lot jucători experimentați, care pot face diferența. Promovăm la finele acestui sezon. Nu avem altă variantă." – Eugeniu Cebotaru, jucător Ceahlăul

3 goluri a marcat Cebotaru în primele trei etape ale noului sezon din Liga a II-a

Laurentiu Muscalu 30 Aug. 2008, 21:00 Seria 2
Pe aceeași temă