Rezultat important pentru FC Bihor pe terenul Slatinei. Gustavo Aragolaza are, totuși, și o nemulțumire

Andrei PASCU 27 Oct. 2024, 11:48 Liga 2

FC Bihor nu a pierdut partida cu CSM Slatina, din etapa 11-a din Liga 2. Sâmbătă dimineață, trupa lui Gustavo Aragolaza a remizat, scor 0-0, în jocul de pe terenul oltenilor.

În plus, orădenii nu au marcat nici acum, cum nu au făcut-o nici runda trecută, cu FK Miercurea Ciuc, când au cedat cu 0-1.

Antrenorul Gustavo Aragolaza a tras concluziile întâlnirii de sâmbătă.

FC Bihor Oradea, remiză cu CSM Slatina

FC Bihor Oradea a început bine partida de la Slatina, a fost o echipă care a încercat să fie periculoasă în atac, dar cu trecerea timpului nou-promovata a coborât liniile și CSM Slatina a venit tot mai mult peste ea.

A fost periculoasă în câteva rânduri trupa lui Daniel Oprescu, o șansă importantă fiind consemnată și pe final, în urma unei lovituri de cap a lui Atanas Trică (foto articol), atunci când portarul Accinelli a scos de lângă bară și a menținut scorul intact. Până la urmă, FC Bihor a reușit să scoată o remiză, să mai pună un punct în clasamentul Ligii 2.

  • FC Bihor, în partida cu CSM Slatina: Accinelli – Seb. Cucu, Andr. Gal, Giafer, C. Jurj – I. Filip (cpt.), Ric. Farcaș (Gunie 86′) – Andr. Moga (Adl. Nica 59′), Almanza (Hora 46′), Gîdea (Stahl 59′) – A. Chirițoiu. Rezerve neutilizate: I. Rus – Tincău, Ioviță, Gitye, Curescu.

Gustavo Aragolaza vrea mai mult de la atacanții Bihorului

La final, Gustavo Aragolaza a declarat că a fost mulțumit de apărare, de portar și de fundași, dar și de mijlocași. Ar fi vrut și vrea mai mult de la atacanți, mai ales că FC Bihor Oradea se află la al doilea meci la rând fără gol marcat.

Consider că am obţinut un punct important, pe un teren greu, la o echipă puternică. Am suferit, dar am avut o ocazie clară la sfârşit, unica a partidei, din păcate, dar sunt fericit pentru acest punct cu care ne întoarcem acasă.

Sunt foarte mulţumit de fundaşi, de portar şi de mijlocaşii noştri. Cred însă că ar trebui să venim cu un plus pe faza de atac. De câteva etape nu dăm gol, astfel că trebuie să lucrăm din acest punct de vedere pe faza de atac”, a declarat, la finalul partidei, antrenorul principal al echipei FC Bihor, Gustavo Aragolaza, conform site-ului nou-promovatei.

Locul 14 în Liga 2 pentru FC Bihor

FC Bihor Oradea are 11 puncte în ierarhia Ligii 2 și, momentan, se află pe locul 14 în clasament, la egalitate cu locul 15, Concordia Chiajna, dar la numai un punct de locul 18, antepenultimul, Unirea Ungheni.

În runda următoare, a 12-a a Ligii 2, FC Bihor va evolua chiar contra Concordiei Chiajna, pe teren propriu, vineri, de la ora 14:30, în deschiderea etapei.

Foto: News Flux

Andrei PASCU 27 Oct. 2024, 11:48 Liga 2
Pe aceeași temă