ACSM Reșița plănuiește o investiție importantă, cumpărarea unei nocturne. Informații despre demersul clubului

Andrei PASCU 03 Oct. 2024, 15:42 Cupa României
ACSM Reșița plănuiește o investiție importantă, cumpărarea unei nocturne. Informații despre demersul clubului

ACSM Reșița se pregătește cum poate mai bine pentru meciurile din Cupa României, acolo unde a fost repartizată în Grupa D și unde au mai fost ”extrase și trimise” și SCM Râmnicu Vâlcea, CSM Unirea Alba Iulia, FK Miercurea Ciuc, SC Oțelul Galați și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Clubul din Valea Domanului a transmis că vrea să închirieze nocturnă mobilă neapărat pentru partidele pe care le va disputa acasă, două dintre ele, cu Sepsi OSK (etapa 2) și FK Miercurea Ciuc (etapa 3). În etapa 1, ACSM Reșița va juca în deplasare, pe terenul formației SCM Râmnicu Vâlcea.

ACSM Reșița va încerca să închirieze sau chiar să cumpere o nocturnă mobilă

Dat fiind faptul că va fi un eveniment foarte important în Reșița, conducerea va face tot posibilul pentru ca fanii din oraș și nu numai să se bucure din Valea Domanului de cele două partide, în special cu formația din SuperLiga României, din Sfântu Gheorghe.

Informații despre acest demers a oferit Flavius Stoican, care a primit asigurări că, în cazul în care măcar o partidă dintre cele două va avea loc seara, atunci va fi închiriată o nocturnă mobilă, așa cum au tot făcut echipele din ligile inferioare care au evoluat în grupele Cupei României și au fost programate seara.

În plus, dacă se va putea, nocturna nu va fi doar închiriată, ci cumpărată, dar deocamdată conducerea și municipalitatea nu s-au decis.

Așa avem în plan, ca meciurile cu FK Miercurea Ciuc și cu Sepsi Sfântu Gheorghe să le jucăm la Reșița. Important este ca momentan să nu ne pună spre seară ora de disputare a partidelor. Chiar și așa, am discutat cu primarul Ioan Popa și încearcă să facă tot posibilul să aducă nocturnă la stadion.

Nu doar să o închirieze, ci sunt discuții ca să o cumpărăm și să fie a noastră pe viitor. Se fac eforturi în acest sens și contează foarte mult de ceea ce facem noi pe partea sportivă. Oamenii chiar își doresc să vadă că Reșița joacă în nocturnă.

Înainte să preiau această echipă, mi-a zis Ștefan Bărboianu să vin aici ca să punem Reșița pe harta fotbalului românesc. Poate la început mi s-a părut ceva foarte greu de realizat, dar cred că acum suntem pe un drum bun”, a spus Flavius Stoican, conform Caraș Online.

ACSM Reșița, meci cu CS Mioveni în etapa a 9-a din Liga 2

Calificarea în grupele Cupei României a fost bifată de ACSM Reșița după victoriile cu Ghiroda și Giarmata Vii (scor 2-0, în turul 3) și cu FC Bihor Oradea (scor 3-1, în play-off)

În Liga 2, în ultimele cinci meciuri, ACSM Reșița are trei victorii (1-0 cu CSM Focșani, 3-2 cu FC Bihor și 3-1 cu Concordia Chiajna) și două eșecuri (2-3 cu FK Miercurea Ciuc și 0-4 cu CSM Slatina).

În etapa a 9-a din Liga 2, ACSM Reșița va întâlni, în deplasare, CS Mioveni.

Foto: ACSM Reșița

Andrei PASCU 03 Oct. 2024, 15:42 Cupa României
Pe aceeași temă