Antrenorul Robert Elek a demisionat de la Ciucaș Tărlungeni, după debutul dezastruos al echipei în noul sezon de Liga 3. ”A fost decizia lui”

Adi MARICA 23 Sep. 2024, 16:39 Liga 3
Antrenorul Robert Elek a demisionat de la Ciucaș Tărlungeni, după debutul dezastruos al echipei în noul sezon de Liga 3. ”A fost decizia lui”

Ciucaș Tărlungeni a început catastrofal a doua sa participare în campionatul Liga 3. După patru etape, echipa brașoveană ocupă ultimul loc în Seria 6, fără niciu punct și cu un golaveraj dezastruos, 0-11!

Robert Elek (36 de ani), cel care s-a ocupat de pregătirea echipei, a renunțat la postul de antrenor după ultimul eșec.

Eșecuri pe linie și fără să înscrie în acest debut de Liga 3 pentru Ciucaș Tărlungeni

0-1 la Olimpic Cetate Râşnov, 0-2 cu CSO Plopeni, 0-5 la CSO Băicoi și 0-3 cu CS Gheorgheni au fost rezultatele înregistrate de echipa din Tărlungeni în primele etape. În vară, Ciucaș, care retrogradase sportiv, acceptase invitația FRF de a continua în Liga 3, apoi a decis să renunțe la invitație și după aceea a revenit asupra deciziei și a rămas în al treilea eșalon fotbalistic.

În ultimul meci, Ciucaș Tărlungeni a pierdut acasă, la scor de neprezentare, 0-3 (0-0), meciul cu nou-promovata CS Gheorgheni. Golurile echipei harghitene pregătită de brașoveanul Ferencz Brako au fost marcate de Luca Iordache (73, 75) și Zalan Czimbalmos (83). ”A fost un joc echilibrat între două echipe de același nivel, decis de două greșeli grave de arbitraj la primele două goluri”, spune Ionuț Mitroi, președintele clubului din Tărlungeni.

  • Ciucaș, în eșecul cu CS Gheorgheni: George Gana – Grigore Voicu, Vlad Moldovan, Octavian Lupu, Andrei Lenghen (Daniel Foșner 46) – Marius Nicodim, Andrei Prescură (Rareș Constantin 64) – Rareș Coltofean – Alex Mitroi (Ștefan Hlipca 78), Dacian Moșoiu (Laurențiu Galborcea 78), Daniel Dumitru (Alexandru Păun 64).

Antrenorul Robert Elek a demisionat: ”A fost decizia lui”

Robert Elek, cel care s-a ocupat de pregătirea echipei în startul acestui campionat, a renunțat la postul de antrenor după eșecul cu echipa harghiteană.

”Robert Elek a renunțat după meciul cu CS Gheorgheni. A fost decizia lui să plece. De pregătirea echipei în această perioadă se ocupă directorul tehnic Vasile Gherghe și căpitanul echipei, Rareș Coltofean”, spune oficialul echipei brașovene.

Robert Elek a jucat în cariera sa la Oțelul, Brăila, Petrolul, FC Bihor, Unirea Tărlungeni, ACS Poli Timișoara, FC Botoșani, Juventus București, Unirea Tărlungeni, Sportul Snagov, Steaua și SR Brașov, iar ca antrenor a fost pentru scurt timp ”principal” la SR Brașov și apoi ”secund” la Ciucaș Tărlungeni în sezonul trecut.

Negocieri cu un antrenor și doi jucători cu experiență

Mitroi nu dezarmează și este convins că echipa se poate redresa.

”Campionatul este lung, ne organizăm din mers și mergem mai departe. Suntem în discuții cu doi jucători experimentați, dar și cu un antrenor”, a mai spus Mitroi.

În runda a 5-a a Ligii 3, Ciucaș Tărlungeni va juca vineri, de la ora 17:00, în deplasare la Kids Tâmpa Brașov, clasată pe locul 9, penultimul, cu 3 puncte acumulate în primele patru runde.

Adi MARICA 23 Sep. 2024, 16:39 Liga 3
Pe aceeași temă