Ghice ce? Ciucaș Tărlungeni s-a răzgândit, din nou, și continuă în Liga 3! Acum se dorește și academie de fotbal: ”Avem una dintre cele mai frumoase baze sportive din județ”

Adi MARICA 14 Aug. 2024, 15:55 Liga 3
Ghice ce? Ciucaș Tărlungeni s-a răzgândit, din nou, și continuă în Liga 3! Acum se dorește și academie de fotbal: ”Avem una dintre cele mai frumoase baze sportive din județ”

Ciucaș Tărlungeni va continua, totuși, în Liga 3! Povestea cu participarea echipei brașovene în sezonul 2024-2025 este una demn de o telenovelă.

Ciucaș Tărlungeni, de-a joaca cu participarea în Liga 3

Deși a retrogradat sportiv de pe ultimul loc din Seria a 5-a, clubul din Tărlungeni fusese invitat, luna trecută, de FRF să rămână în Liga 3 și își dăduse acordul pentru asta. Mai mult, Ciucas a și jucat un meci oficial, în Turul 1 al Cupei României, 0-3 cu Kids Tâmpa Brașov, altfel era exclusă din competițiile naționale.

La finalul săptămânii trecute, după mai multe încercări eșuate în a forma un lot cât de cât competitiv, oficialii echipei au decis să renunțe la locul de Liga 3. În acest sens au și informat FRF de această decizie!

Însă, situația s-a schimbat radical la începutul acestei săptămâni, atunci când primarul reales al comunei Tărlungeni, Severius Beschea, s-a hotărât să se implice și anunță că are planuri mari pentru echipa de fotbal. Edilul a luat legătura cu oficialii FRF și, cum forul lui Răzvan Burleanu s-a confruntat cu mari dificultăți să strângă 100 de echipe pentru cele 10 serii, cererea celor de la Tărlungeni a fost acceptată.

Primarul din Tărlungeni: ”Vom continua în Liga 3”

În proiect este inclus și Ionuț Mitroi, antrenor care, împreună cu Marian Cristescu, reușea promovarea echipei în Liga 3 în vara lui 2023.

”Mergem mai departe cu fotbalul la Tărlungeni. Avem una dintre cele mai frumoase baze sportive din județ și avem în plan să construim o Academie puternică aici. L-am ales pe Ionuț Mitroi pentru acest proiect cu Academia, pentru că are multă experiență în formarea tinerilor fotbaliști. Echipa de seniori va continua la Liga 3 și în câteva zile vom stabili și stafful tehnic”, a declarat Severius Beșchea.

Marți seară, Ciucaş Tarlungeni a avut primul antrenament al verii. Campionatul Ligii 3 începe la 31 august.

Foto: Ciucaș Tărlungeni

Adi MARICA 14 Aug. 2024, 15:55 Liga 3
Pe aceeași temă