FCU Craiova merge pe terenul echipei care tocmai s-a despărțit de antrenor. Florin Costea a venit iar la conferință și a prefațat partida cu CSM Focșani

Andrei PASCU 20 Sep. 2024, 15:27 Liga 2
FCU Craiova merge pe terenul echipei care tocmai s-a despărțit de antrenor. Florin Costea a venit iar la conferință și a prefațat partida cu CSM Focșani

FCU Craiova poate urca poziții bune la finalul etapei a 7-a din Liga 2, dar trebuie să treacă de CSM Focșani, în deplasare, sâmbătă, de la ora 12:00, dar și să beneficieze de jocul rezultatelor, în defavoarea formațiilor care sunt deasupra ei.

Întâlnirea o plasează favorită pe formația lui Marius Croitoru, antrenor care nu a venit la conferința de presă premergătoare jocului nici de această dată. A devenit o obișnuință să meargă în fața jurnaliștilor directorul sportiv Florin Costea.

FCU Craiova, deplasare la Focșani în etapa a 7-a din Liga 2

Clasată pe locul 20 în Liga 2, din 22 de echipe, CSM Focșani nu e privită de sus de FCU Craiova, Florin Costea declarând că este convins că duelul va fi unul dificil, mai ales că nou-promovata din Liga 3 a anunțat și despărțirea de antrenorul Călin Moldovan, care a dus-o în Liga 2 în vara trecută.

Fost atacant al Universității Craiova, Florin Costea a afirmat că un rezultat pozitiv, o victorie mai exact, ar da mare încredere clubului din Bănie, care ar privi încrezător întâlnirile următoare, în special pe cea din etapa a 8-a, cu CS Afumați, de pe teren propriu.

Un meci în deplasare, cu o nou-promovată. Va juca în fața suporterilor și, chiar dacă nu trece prin cel mai bun moment, va fi o echipă periculoasă, va fi dificil. Trebuie să fim concentrați, ca la meciul trecut, și să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte. Cum am mai spus, ei au înfrângeri la rând, au schimbat antrenorul, joacă acasă, iar toate deplasările din Liga 2 sunt dificile.

Trebuie să fim concentrați și să ne întoarcem acasă cu victorie. O victorie ne va urca în clasament și ne va oferi liniște pentru meciul care va urma apoi. Cred că o victorie ne va ajuta!

Avem un lot tânăr, unit, Marius a făcut un grup unit. Băieții vechi i-au primit bine pe cei care au venit acum, dar din câte am văzut la antrenamente și ei s-au integrat destul de bine, au calitate. Ne vor ajuta foarte mult!”, a spus Florin Costea la conferința de presă.

FCU Craiova vizează play-off-ul Ligii 2, apoi promovarea

FCU Craiova nu are cel mai bun start de sezon, ratând prezența în grupele Cupei României, după eșecul din play-off-ul, iar în Liga 2, după șase meciuri, a adunat 11 puncte, în urma a trei victorii, două remize și unui eșec.

Clubul din Bănie are în total 11 puncte acumulate și se află pe locul 8 în clasamentul Ligii 2, fiind la egalitate cu CSM Slatina, FC Voluntari și ACSM Reșița, clasate pe locurile 5, 6 și 7.

Conferința de presă organizată de FCU Craiova înaintea partidei cu CSM Focșani:

Foto și video: FCU Craiova

Andrei PASCU 20 Sep. 2024, 15:27 Liga 2
Pe aceeași temă