FCU Craiova continuă să se întărească. Un fundaș italian, noul jucător al oltenilor

Andrei PASCU 17 Sep. 2024, 15:24 Liga 2
FCU Craiova continuă să se întărească. Un fundaș italian, noul jucător al oltenilor

FCU Craiova dă impresia că de câteva zile a început campania de transferuri, pentru că marți, 17 septembrie, a mai oficializat o achiziție. Amine Ghazoini (23 de ani) a semnat cu oltenii și va fi o variantă pentru Marius Croitoru pentru poziția de fundaș dreapta.

Amine Ghazoini s-a născut în Italia, la Roma, dar are și cetățenie a statului Maroc. Acordul cu FCU Craiova este pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă trei.

FCU Craiova a adus un fundaș italian, pe Amine Ghazoini 

Noul fundaș al oltenilor se află la a doua experiență în afara Italiei, pentru că anterior a evoluat doar în Belgia, în perioada august 2021 – iunie 2022, când a fost legitimat la RE Virton. În rest, a fost sub contract doar cu formații din Italia, cu Frosinone, Ascoli, Vis Pesaro, Ascoli, Monterosi și Guidonia.

Cel mai mult a evoluat pentru Vis Pesaro, 32 de meciuri și un gol. La nivel ”under”, fundașul a jucat atât pentru Maroc, pentru selecționatele U20 și U17, cât și pentru Italia, la U16.

Bine ai venit, Amine Ghazoini!

Amine Ghazoini a semnat un contract valabil pe o perioadă de 1 an cu posibilitate de prelungire pe înca 3 ani cu FCU 1948.

Jucătorul din Italia, în vârstă 23 de ani și 1.85 m înălțime, evoluează pe postul de fundaș dreapta.

În trecut, Amine Ghazoini a jucat pentru Frosinone U17 (Italia), Frosinone Primavera (Italia), Torino Primavera (Italia), Frosinone Calcio (Italia), Ascoli Calcio (Italia), Royal Excelsior Virton (Belgia), Vis Pesaro 1898 (Italia), Guidonia Montecelio 1937 FC (Italia).

Mult succes, Amine! Îți dorim cât mai multe reușite în tricoul FCU 1948!”, a transmis FCU Craiova.

FCU Craiova a mai făcut cinci achiziții începând cu pauza competițională, înaintea venirii lui Amine Ghazoini. I-a mai adus pe Alexandru RaiceaAboubacar CamaraMarokhy NdioneModou Diagne și Stijn Meijer

Foto: FCU Craiova

Andrei PASCU 17 Sep. 2024, 15:24 Liga 2
Pe aceeași temă