Nou-promovata în Liga 3 Vulturii Fărcășești are antrenor nou. Echipa gorjeană va fi pregătită de fostul ”principal” de la Flacăra Horezu

Mircea OGLINDOIU 08 Jul. 2024, 13:04 Liga 3
Nou-promovata în Liga 3 Vulturii Fărcășești are antrenor nou. Echipa gorjeană va fi pregătită de fostul ”principal” de la Flacăra Horezu

Rămasă, la scurt timp după promovarea în Liga 3, fără antrenorii Constantin Andriucă și Cristian Priescu, Vulturii Fărcășești a ajuns la un acord cu Cătălin Bucă (44 ani) pentru sezonul 2024-2025.

Fost jucător la Extensiv Craiova, Unirea Alba Iulia, Pandurii Târgu Jiu, FC Drobeta sau Minerul Motru, Bucă a pregătit sezonul trecut Flacăra Horezu, echipă alături de care a încheiat Seria 6 din Liga 3 pe locul al 7-lea (locul 3 în play-out). Flacăra Horezu a fost prima echipă de Liga 3 pe care a antrenat-o Cătălin Bucă, după ce, anterior, pregătise Minerul Berbești, din Liga 4 Vâlcea.

Constantin Andriucă și-a dat demisia după promovare, Cătălin Bucă e noul antrenor al echipei Vulturii Fărcășești

Luna trecută, Vulturii Fărcășești, campioana județului Gorj, a promovat în premieră în Liga 3, după ce a învins campioana judeteană de la Mehedinți, Viitorul Severin, în dublă mansă: 5-1 în deplasare și 3-2 în returul de pe teren propriu.

Imediat după promovare, antrenorul Constantin Andriucă a anunțat că nu va continua în Liga 3 alături de Vulturii, pe motiv că timpul ”nu-i permite”. Ulterior, Vulturii a anunțat și despărțirea de jucătorii Alin Nica și Gheorghe Tudoran.

”Bine ai venit, Bucă Cătălin!
Un fost “pandur” preia frâiele echipei noastre! Cu o vastă experiență, Bucă Cătălin se alătură echipei noastre. De-a lungul timpului, acesta a mai pregătit formațiile: Ralbex Turcinești (cu care a reușit și promovarea), Minerul Berbești, iar ultima dată a pregătit Flacăra Horezu.
Ca și jucător, noul nostru antrenor a evoluat la formațiile: Extensiv Craiova, Unirea Alba-Iulia, Pandurii Târgu-Jiu, Minerul Motru, Drobeta Turnu-Severin.
Mult succes, “Mister”!”, sună anunțul clubului din Fărcășești privind numirea lui Cătălin Bucă.

Vulturii Fărcășești începe din 13 iulie pregătirea pentru Liga 3

Momentan, nu s-a perfectat niciun transfer, cel mai probabil lotul urmând să fie conturat de noul antrenor Cătălin Bucă. Au fost stabilite în schimb mai multe amicale, cu SCM Râmnicu Vâlcea (20 iulie, ora 11), Viitorul Șimian (27 iulie, ora 11), ACSO Filiași (16 august, ora 11), Viitorul Dăești și (14 august, ora 11) și Gilortul Târgu Cărbunești (21 august, ora 11).

Vulturii Fărcășești se reunește sâmbătă, 13 iulie, la ora 17:00.

Liga 3, sezonul 2024-2025, începe la data de 31 august, iar până atunci clubul gorjean va trebuie să aducă mai multe îmbunătățiri Stadionului Comunal din Fărcășești, în caz contrar echipa urmând să-și dispute meciurile de pe teren propriu la Rovinari, oraș aflat la 11 km distanță.

Foto: Vulturii Fărcăşeşti

Mircea OGLINDOIU 08 Jul. 2024, 13:04 Liga 3
Pe aceeași temă