Flacăra Horezu continuă în Liga 3 și și-a găsit un nou antrenor. Este un fost jucător la Pandurii și Extensiv

Adrian MUJEA 18 Jul. 2023, 18:11 Liga 3
Flacăra Horezu continuă în Liga 3 și și-a găsit un nou antrenor. Este un fost jucător la Pandurii și Extensiv

Cătălin Bucă va fi noul antrenor al echipei Flacăra Horezu, clasată pe locul 4 în play-off-ul Seriei a 6-a a Ligii 3 în sezonul recent încheiat. Acesta vine de la Minerul Berbești, situată pe locul 7 din 14 în recenta ediție a Ligii a 4-a Vâlcea.

După o perioadă de frământări, Primăria Horezu a ajuns la un consens cu două firme din Vâlcea, care vor sponsoriza echipa ce va continua în Liga 3 și în noul sezon, 2023-2024.

Cătălin Bucă este noul antrenor al echipei Flacăra Horezu

Flacăra se reunește miercuri, de la ora 18:00, pe stadionul din Treapt. Noul antrenor principal va fi Cătălin Bucă, fost jucător la Rarora Râmnicu Vâlcea, Pandurii Târgu Jiu sau Extensiv Craiova, în timp ce manager va fi fostul jucător al Chimiei Marin Nicolae.

Stabilit la Târgu Jiu, acolo unde coordonează o academie de copii și juniori alături de alți colegi, Cătălin Bucă va face naveta zilnic la Horezu.

”Sunt încrezător că vom face o treabă frumoasă, conducătorii mi-au inspirat multă încredere, vor să facă ceva frumos. Avem deja multe discuții cu jucători, să vedem la reunire cine vine și vor rămâne câțiva și din vechiul lot, trebuie să dăm repede drumul la treabă. Am discutat, ce se va promite se va da, prefer să se dea salarii mai mici și la zi, nu să fie promisiuni în vânt, dar care nu se respectă”, a spus Cătălin Bucă.

Originar din Berbești (Vâlcea), Cătălin Bucă este absolvent de IEFS, este profesor de sport la Târgu Jiu și vrea să se axeze în viitor pe antrenorat. ”Este o provocare, accept pentru îmi place cel mai mult să fiu antrenor, vreau să mă perfecționez”, a spus Bucă, care a jucat în Liga 1 pentru Extensiv și Pandurii.

Bucă a mai antrenat Ralbex Turcinești, cu care a reușit promovarea din Liga a 4-a Gorj, iar în ultimul an a fost pe banca echipei Minerul Berbești, în Liga a 4-a Vâlcea.

  • Flacăra Horezu s-a despărțit de curând de Marian Deaconescu, Adrian Popa și Gabriel Precup, cei care au antrenat echipe în ultimul sezon. Ultimii doi au ajutat echipa și din postura de jucători.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/inca-noua-jucatori-fosti-sau-inca-la-csc-ghiroda-si-giarmata-vii-au-fost-sanctionati-de-frf-pentru-ca-pariau-reactia-clubului-timisean-19277488

https://liga2.prosport.ro/liga-4/fotbalul-revine-la-viata-la-sacele-19277481

https://liga2.prosport.ro/liga-3/george-zima-schimba-din-nou-echipa-in-liga-3-i-a-luat-locul-lui-adrian-iencsi-19277448

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cine-e-omul-de-afaceri-care-vrea-sa-cumpere-foresta-suceava-19277450

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-deva-s-a-reunit-si-pregateste-debutul-in-liga-3-19277441

https://liga2.prosport.ro/liga-3/flacara-horezu-a-ramas-fara-antrenori-19277180

Adrian MUJEA 18 Jul. 2023, 18:11 Liga 3
Pe aceeași temă