Ultimul purtător al tricoului roș-albastru cu numărul 7 s-a întors în Ghencea! Steaua și-a anunțat a treia achiziție și spune că-și va prezenta noutățile într-un supermarket!

Marius ANGHEL 20 Jun. 2024, 16:30 Liga 2

Steaua și-a oficializat joi, 20 iunie 2024, a treia achiziție pentru sezonul de Liga 2 2024-2025.

Florin Răsdan, ultima dată la CSM Alexandria, cu care a retrogradat în această primăvară în Liga 3, a semnat cu clubul din Ghencea, la care revine după doi ani, perioadă în care a trecut pe la trei echipe din Liga 2.

Florin Răsdan s-a întors, oficial, la Steaua

Mijlocașul lateral în vârstă de 29 de ani s-a alăturat lotului condus de Daniel Oprița încă de la reunire, de luni, 17 iunie, iar acum clubul Steaua a anunțat că a ajuns la un acord cu el privind semnarea unul contract valabil pe durata unui sezon.

Florin Răsdan ”se întoarce acasă!”, astfel îl prezintă Steaua pe cel care a purtat pentru ultima dată tricoul cu numărul 7, înainte de decizia de retragere a lui, cifră legendară în Ghencea, datorită lui Marius Lăcătuș. Pentru acest lucru, mijlocașul a și fost invitat de club la evenimentul ”Magicul 7”, alături de Marius Lăcătuș, Marcel Răducanu, Ion Vlădoiu și Toni Sedecaru.

Răsdan este un jucător important din istoria recentă a Stelei, fost jucător inclusiv în Liga 4 pentru echipă din Ghencea și căpitan. A fost în lotul care a reușit promovări în Liga 3 și în Liga 2, iar în eșalonul secund a mai rămas un an, în ediția 2021-2022, când a evoluat în 27 din cele 29 de partide ale campionatului și a înscris 3 goluri.

Înainte de a ajunge la Steaua, Florin Răsdan a activat la Concordia Chiajna, în prima ligă, Concordia Chiajna 2, în Liga 3, și FC Brașov, în Liga 2, iar apoi a mai jucat pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu, CSM Slatina și CSM Alexandria, pentru toate trei în Liga 2.

Sezonul recent încheiat la început la CSM Slatina, pentru care a prins 8 meciuri în Liga 2 (370 minute) dintr-un total de 15, iar în iarnă a trecut la CSM Alexandria, pentru care a evoluat în 6 jocuri din 10 (241 minute).

”Răsdan se întoarce acasă!
‼ Florin Răsdan este, în mod oficial, cel mai nou jucător din lotul formației roș-albastre.
În vârstă de 29 de ani, Florin Răsdan revine la formația noastră după doi ani. Ultimul purtător al tricoului roș-albastru cu numărul 7, mijlocașul dreapta a semnat un contract valabil pe un sezon, iar în ultimii doi ani a evoluat la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, CSM Slatina și CSM Alexandria.
Bine ai revenit acasă, Florin!”, sună anunțul clubului Steaua.

Răsdan, a treia achiziție a verii la Steaua

Este a treia achiziție oficială pe care Steaua a prezentat-o în această vară, după fundașul Mihai Kereki (27 de ani) și mijlocașul Adrian Pop (25 de ani), ambii luați de la retrogradata în Liga 3 Unirea Dej. Se poate observa că Daniel Oprița are până acum doar transferuri de jucători care au retrogradat din Liga 2 în această primăvară!

La reunirea de luni au fost prezenți, printre cei enumerați de club, alți patru jucători noi: portarul Rafael Munteanu (18 ani) și atacantul David Păduraru (18 ani), amândoi de la Farul Constanța, mijlocașul Alexandru Iordan (17 ani) și fundașul Nicolas Bornescu (17 ani), aduși de la Academia Stelei.

Nou-veniții la Steaua, prezentați într-un supermarket!

Altfel, Florin Răsdan se va afla vineri, de la ora 18:00, într-un centru comercial din Drumul Taberei, la un eveniment la care Steaua își va prezenta noile achiziții!

Pe lângă nou-veniți, la eveniment vor fi și antrenorul Daniel Oprița și jucătorii Adrian Popa și Daniel Vîrtej.

”Roș-albaștrii vor veni vineri în inima cartierului!
În Auchan Drumul Taberei, începând cu ora 18:00, vor fi prezentate noile achiziții ale echipei de fotbal Steaua București.
La întâlnirea cu fanii vor participa și doi dintre cei mai iubiți fotbaliști, Adrian Popa și Daniel Vîrtej, precum și antrenorul principal, Daniel Oprița”, a informat Steaua.

Despre jucătorii care au încheiat sezonul cu Steaua și nu vor mai continua cu echipa, clubul nu a comunicat nimic oficial până la acest moment.

Foto: Steaua București 

Marius ANGHEL 20 Jun. 2024, 16:30 Liga 2
Pe aceeași temă