Cristian Gentea, reacție furioasă după ”masacrul” de la Dinamo – Argeș 6-1! Primarul Piteștiului nu mai vrea să audă de echipa la care a fost președinte: ”Voi renunța și mă voi ocupa de problemele comunității mele” | EXCLUSIV

Daniel VLAD 29 May. 2023, 22:46 Liga 2
Cristian Gentea, reacție furioasă după ”masacrul” de la Dinamo - Argeș 6-1! Primarul Piteștiului nu mai vrea să audă de echipa la care a fost președinte: ”Voi renunța și mă voi ocupa de problemele comunității mele” | EXCLUSIV

Campionii FC Argeș a fost umilită de Dinamo în manșa tur a barajului de menținere/promovare în SuperLigă, scor 1-6 pe Arena Națională, iar primarul Piteștiului, Cristian Gentea, fost președinte al clubului alb-violet înainte să fie ales în fruntea municipiului, a avut un mesaj dur la adresa echipei.

Cristian Gentea, furios după umilința suferită de Argeș contra lui Dinamo: ”Echipa să uite de mine”

Gentea, conducătorul instituției care este principalul sponsor al echipei, a reacționat furios la scurt timp după finalul jocului de la București și susține că nu se va mai ocupa de Campionii FC Argeș, că nu mai este interesat de ea. Vorbele sale sunt, evident, la cald, iar părerea sa s-ar putea schimba în scurt timp, mai ales în anul viitor este campanie electorală, iar fotbalul este un bun promotor pentru politicieni.

”Această echipă să uite de mine. Din seara asta eu voi renunța și mă voi ocupa de problemele comunității mele și mai puțin de acesta echipă. Sunt devastat, sunt șocat. Azi s-au făcut eforturi incredibile și au fost achitate salariile, iar jucătorii s-au prezentat în halul asta. Mi s-a spus că totul este ok la echipă și că antrenamentele au mers bine. Asta mi-au spus oamenii din club. Păi, în halul ăsta am ajuns? Ne mințim între noi? Vă repet: din seara asta voi spune stop, iar pe mine nu o să mă mai intereseze această echipă și nu voi mai călca pe stadion. A, stadionul se va face, mergem înainte cu proiectul, dar echipa asta nu o să mă mai intereseze. Eu voi spune stop. Rușinea e prea mare”, a spus Cristian Gentea pentru ProSport.

6-1 pentru Dinamo în meciul tur cu Campionii FC Argeș

Mario Zebic (54′) a înscris pentru Campionii FC Argeș când scorul era deja 4-0 pentru Dinamo. Ulterior, echipa sa a mai încasat două goluri. Pentru trupa lui Ovidiu Burcă au înscris Quentin Bena (15′), Gorka Larrucea (25′), Alexandru Darius Pop (28′), Lamine Ghezali (40′, 62′) și Daniel Iglesias (56′).

Din minutul 64, trupa piteșteană a evoluat în inferioritate numerică, după ce Kevin Koubemba a primit al doilea cartonaș galben. Nu s-a mai înscris însă.

Campionii FC Argeș: Micle – Tofan (cpt.), Turda, Zebic, Fabio Vianna (Dobrosavlevici 46′) – Bassong (Jakolis 65′), Njike (Mimito Biai 90+3′) – Calcan, Koubemba, Jobello (I. Șerban 65′, Y. Pîrvu 84′) – Garita. Rezerve neutilizate: Micu – Meza Colli, Moisie, Brendon Lucas.

Returul are loc sâmbătă, de la ora 21:00, pe stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-campionii-fc-arges-se-joaca-de-la-ora-2000-in-barajului-pentru-prima-liga-echipele-de-start-19273190

https://liga2.prosport.ro/liga-3/unirea-bascov-e-nevoita-sa-si-caute-antrenor-adrian-dulcea-promovat-de-frf-din-secund-al-nationalei-u20-la-selectioner-al-romaniei-u18-19273142

Daniel VLAD 29 May. 2023, 22:46 Liga 2
Pe aceeași temă