Sportul Şimleu Silvaniei, ultima clasată în Seria 10 a Ligii 3, a rămas fără antrenor! Dănuţ Şomcherechi a reziliat contractul, dar e foarte aproape să semneze cu alt club

Răzvan STÎNGĂ 28 Mar. 2023, 15:27 Liga 3
Sportul Şimleu Silvaniei, ultima clasată în Seria 10 a Ligii 3, a rămas fără antrenor! Dănuţ Şomcherechi a reziliat contractul, dar e foarte aproape să semneze cu alt club

Sportul Şimleu Silvaniei, ultima clasată în Seria 10 a Ligii 3, a rămas fără antrenor înainte de startul play-out-ului! ”Principalul” Dănuţ Şomcherechi și clubul au ajuns la un acord pentru reziliere, chiar după ultima etapă a întrecerii regulare.

Sportul Şimleu Silvaniei a rămas fără antrenor, contractul cu Dănuţ Şomcherechi, reziliat

La mijloc au fost și problemele financiare pe care le are echipa, Sportul Şimleu Silvaniei fiind în situația în care nu putea conta pe o sumă foarte mare de bani și cu care nu putea să gestioneze prea bine sezonul de Liga 3, acum aflat în ultima parte.

Dănuţ Şomcherechi a oferit o declarație și a lăsat de înțeles că decizia i-a aparținut cumva, chiar dacă era atașat de jucători și își dorea să continue, dacă la Sportul Şimleu Silvaniei era stabilitate financiară.

Mi-am reziliat contractul cu Sportul Şimleu. A fost o perioadă foarte dificilă, dar este încă o experienţă în plus pentru mine. Singurul lucru de care îmi pare rău este că nu am reuşit să îmbunătăţesc lotul din cauza problemelor financiare.

Dacă aveam stabilitate financiară, cred că lucrurile stăteau altfel. Vreau să le mulţumesc pentru perioadă petrecută acolo, repet, a fost o experienţă în plus. Nu am fugit din calea greutăţilor, dar la Şimleu nu am mai văzut continuitate.

Jucătorii au primit cu tristeţe vestea plecării mele, ne-am ataşat unii de alţii în perioada asta. Le doresc mult succes şi să ridice capul din pământ pentru că viaţa merge înainte”, a declarat Dănuţ Şomcherechi (foto articol, în stânga), conform Sportul Sălăjean.

Dănuț Șomcherechi ar urma să revină la Minerul Ocna Dej după rezilierea cu Sportul Șimleu Silvaniei

Conform lui Lupo Csaba, preşedintele ultimei clasate în Seria 10 din Liga 3, urmează să fie numit un nou antrenor principal, pentru abordarea play-out-ului, la finalul căruia clubul speră să se salveze de la retrogradare.

Revenind la Dănuț Șomcherechi, el a fost numit antrenor principal la Sportul Șimleu Silvaniei în iulie anul trecut, după ce în aprilie 2022 fusese demis de la echipa Minerul Ocna Dej, care la momentul respectiv evolua în Liga 3 sub denumirea de Someșul Dej.

Conform sursei amintite, Dănuț Șomcherechi se poate întoarce la Minerul Ocna Dej, dar nu pe poziția de antrenor, ci pe cea de director tehnic. Clubul din Ocna Dej activează tot în Seria 10, iar sezonul regular a fost terminat pe locul 6.

Sportul Şimleu Silvaniei începe play-out-ul Seriei 10 din Liga 3 de pe locul 10

Sportul Şimleu Silvaniei ia startul în play-out-ul Seriei 10 a Ligii 3 de pe locul 10, ultimul, cu 11 puncte, la trei puncte pe penultima clasată, CSM Victoria Carei, și la cinci puncte de următoarea formație mai sus clasată, CFR Cluj 2.

Dănuț Șomcherechi a plecat de la Sportul Șimleu Silvaniei după un eșec, 2-4 cu CSM Sighetu Marmaţiei. Sportul Șimleu Silvaniei va debuta în play-out cu un meci pe terenul formației SCM Zalău.

Foto articol: Sportul Șimleu Silvaniei

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dorin-goian-a-refuzat-superliga-pentru-foresta-suceava-19264626

https://liga2.prosport.ro/liga-4/jucator-al-unei-echipe-din-liga-4-s-a-ales-cu-dosar-penal-dupa-ce-i-a-facut-galerie-unui-club-din-liga-3-a-ajuns-la-politie-si-a-dat-vina-pe-esecul-favoritilor-19264561

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u18-esec-si-in-al-doilea-amical-cu-italia-u18-19264535

https://liga2.prosport.ro/liga-3/inca-trei-necunoscute-in-privinta-play-off-ului-si-play-out-ului-ligii-3-csm-focsani-si-scm-zalau-sunt-marile-perdante-ale-ultimei-etape-din-sezonul-regular-corvinul-si-csm-deva-au-rezistat-invincib-19264509

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-primele-sase-meciuri-din-ultima-etapa-a-sezonului-regular-au-loc-astazi-mai-sunt-7-locuri-disponibile-in-play-off-si-6-in-play-out-19264382

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 28 Mar. 2023, 15:27 Liga 3
Pe aceeași temă