Poli Iași, fără adversar! Motivul din cauza căruia a căzut amicalul cu FC Botoșani, dorit de antrenorul Grozavu

Narcis POHOAȚĂ 18 Nov. 2022, 14:06 Liga 2
Poli Iași, fără adversar! Motivul din cauza căruia a căzut amicalul cu FC Botoșani, dorit de antrenorul Grozavu

Politehnica Iași nu va disputa niciun meci amical în acest sfârșit de săptămână.

Din lipsă de adversar, elevii lui Leo Grozavu vor efectua sâmbătă doar un antrenament, duminică vor fi liberi, iar de luni vor intra în ciclul săptămânal de pregătire pentru meciul cu Dinamo, din cadrul etapei a 15-a a Ligii 2.

Amicalul cu FC Botoșani a picat

La începutul săptămânii, antrenorul Leo Grozavu spunea că își dorește ca elevii săi să dispute un meci amical la final de săptămână și a avansat varianta FC Botoșani.

Amicalul cu fosta sa echipă a picat, însă, în condițiile în care echipa lui Valeriu Iftime a primit liber până vineri, campionatul SuperLigii fiind întrerupt în următoarele două săptămâni.

Cum echipele din apropierea Iașiului care evoluează în Liga a 3-a au meciuri în campionat vineri și sâmbătă, stafful Politehnicii a decis să nu mai perfecteze niciun amical și să programeze un antrenament pentru sâmbătă.

”Ne-am fi dorit să jucăm un meci amical, dar nu am avut adversar în zonă. FC Botoșani a primit liber până vineri și era imposibil să jucăm, iar echipele din Liga a 3-a au meciuri în campionat. În aceste condiții, echipa va efectua un antrenament în Copou”, a explicat managerul executiv Florin Briaur.

Knoflach și Lică sunt accidentați, Plokhotnyuk a revenit la antrenamente

Pe lângă aducerea jucătorilor la un nivel fizic optim, stafful Iașiului va încerca în această pauză competițională să recupereze cât mai mulți dintre jucătorii cu probleme medicale. Absent din lot în ultimele etape, portarul Tobias Knoflach rămâne accidentat, iar șansele ca acesta să fie recuperat până la ora meciului Dinamo sunt aproape nule.

Și stoperul Viorel Lică va absenta mai mult ca sigur cu Dinamo, după entorsa de gleznă suferită în finalul partidei de la Brașov.

În schimb, atacantul ucrainean Mykhaylo Plokhotnyuk a revenit la antrenamente și ar putea prinde lotul pentru partida cu ”câinii roșii”.

Tudor Telcean și Denis Bujor, alți doi jucători cu probleme medicale în ultima perioadă, se pregătesc normal și vor fi apți de joc în meciul de sâmbătă.

Foto: Politehnica Iași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-s-a-despartit-de-torino-hunte-olandezul-era-criticat-de-leo-grozavu-la-scurt-timp-de-la-instalarea-sa-19254022

https://liga2.prosport.ro/seria-1/leo-grozavu-la-o-luna-dupa-ce-a-preluat-poli-iasi-in-momentul-de-fata-nu-putem-sa-ne-bazam-pe-mai-mult-de-13-14-jucatori-ce-le-raspunde-celor-care-cred-ca-echipa-sa-are-cel-mai-bu-19253968

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-penultimei-etape-din-liga-2-stabilita-in-2022-derby-ul-rundei-poli-iasi-dinamo-se-joaca-sambata-steaua-fc-brasov-a-fost-pus-duminica-19253974

 

Narcis POHOAȚĂ 18 Nov. 2022, 14:06 Liga 2
Pe aceeași temă