Victoria care a descătușat Gloria Buzău! Jucătorii simt că a sosit cel mai bun moment al sezonului după succesul cu Viitorul Pandurii. Declarațiile entuziasmante ale lui Valentin Munteanu, Andrei Blejdea și Alexandru Boiciuc

Răzvan STÎNGĂ 07 Nov. 2022, 13:59 Liga 2

Gloria Buzău a urcat pe locurile de play-off în urma succesului cu Viitorul Pandurii, de duminică, scor 3-1. A fost o bucurie foarte mare la finalul meciului, lucru remarcat și de Adrian Mihalcea printre altele, dar și jucătorii au afirmat că au prins încredere în urma victoriei cu gorjenii.

Gloria Buzău debordează de încredere după victoria cu Viitorul Pandurii. Reacțiile lui Valentin Munteanu, Andrei Blejdea și Alexandru Boiciuc

Fotbaliștii Gloriei Buzău au vorbit la superlativ după victoria cu Viitorul Pandurii și simt că pot îndeplini obiectivul calificării în play-off, iar apoi să lupte pentru promovare. Cele trei goluri marcate cu formația lui Florin Stîngă îi fac să spere chiar și la un rezultat pozitiv în etapa care vine în Liga 2, a 14-a, cu Unirea Dej, în deplasare.

Reacțiile lui Valentin Munteanu, Andrei Blejdea și Alexandru Boiciuc, la finalul duelului.

Valentin Munteanu: ”Ne bucurăm că am luat trei puncte, nu conta cine marca, trebuia să luăm cele trei puncte, trebuia să fie victorie, să ajungem pe loc de play-off. Am ajuns acolo, ne bucurăm că suntem în primele șase, sperăm doar în sus să mergem de acum înainte.

E o oarecare presiune, e normal când vrei să promovezi, e clar că e presiune. Cred că ducem la presiune și ne bucurăm că am luat trei puncte, am simțit oamenii, suporterii alături de noi, ne bucurăm. Știm că nu am avut rezultatele dorite, dar sperăm să mergem doar în sus”.

Andrei Blejdea: ”Trei puncte extrem de importante, am urcat pe loc de play-off, e descătușare. Am pierdut puncte importante cu echipele de jos și nu ne mai permitem să facem pași greșiți”.

Alexandru Boiciuc: ”Asta înseamnă să fii atacant, să ratezi, să fii concentrat și până la urmă că marchezi. Mă bucur că am marcat. E o victorie foarte importantă pentru noi, în ultimele etape ne-am tot chinuit să facem puncte, ne bucurăm că ne-am ridicat pe poziție de play-off și urmează un joc foarte important, la Dej, sper să facem un rezultat pozitiv și acolo”.

Gloria Buzău, pe ultimul loc care duce în play-off la finalul rundei a 13-a din Liga 2

Chiar dacă mai e un meci din etapa a 13-a a Ligii 2, Gloria Buzău termină runda pe locul 6, cu 22 de puncte, le egalitate cu FK Miercurea Ciuc și SC Oțelul, aflate pe locurile 5, respectiv 7.

În acest moment, pe primul loc e Steaua (26 de puncte), urmată, până pe poziția a 4-a, de Unirea Slobozia (25 de puncte), Unirea Dej (25 de puncte) și Poli Iași (24 de puncte).

Însă, Steaua și Unirea Dej se vor întâlni luni în meci direct, în runda a 13-a, de la ora 18:00, în Ghencea.

Foto și video: Gloria Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-a-castigat-dar-adrian-mihalcea-i-a-tras-de-urechi-pe-jucatori-din-acest-motiv-sunt-suparat-ce-l-a-deranjat-dupa-succesul-cu-viitorul-pandurii-si-par-19252585

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-viitorul-pandurii-se-disputa-de-la-ora-1100-cu-o-victorie-echipa-lui-adrian-mihalcea-urca-pe-ultimul-loc-care-duce-in-play-off-19252468

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-13-sase-meciuri-se-disputa-de-la-ora-1100-printre-care-si-derby-ul-timisoarei-19252215

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 07 Nov. 2022, 13:59 Liga 2
Pe aceeași temă