Gloria Buzău a câștigat, dar Adrian Mihalcea ”i-a tras de urechi” pe jucători: ”Din acest motiv sunt supărat”. Ce l-a deranjat după succesul cu Viitorul Pandurii și părțile care îl fac să viseze la play-off

Andrei PASCU 06 Nov. 2022, 19:54 Liga 2
Gloria Buzău a câștigat, dar Adrian Mihalcea ”i-a tras de urechi” pe jucători: ”Din acest motiv sunt supărat”. Ce l-a deranjat după succesul cu Viitorul Pandurii și părțile care îl fac să viseze la play-off

Gloria Buzău a câștigat fără mari probleme partida cu Viitorul Pandurii, de duminică, scor 3-1, dar Adrian Mihalcea a remarcat și anumite detalii care l-au nemulțumit. Antrenorul voia concentrare până la final, ceea ce nu a văzut, pentru că gorjenii au marcat ultimul gol al partidei.

Gloria Buzău a învins Viitorul Pandurii la două goluri, dar Adrian Mihalcea a avut și nemulțumiri

Gloria Buzău a făcut un meci solid în etapa a 13-a a Ligii 2 și a condus cu 3-0 pe tabelă. Valentin Munteanu a deschis scorul în minutul 14 și a stabilit și scorul pauzei, iar în partea a doua s-a făcut 3-0 în urma reușitelor lui Andrei Blejdea și Alexandru Boiciuc, din minutele 50 și 54.

Apoi, pe fondul unei relaxări remarcate și de Adrian Mihalcea, Viitorul Pandurii a marcat golul de onoare în minutul 88, prin Alexandru Dulca. Antrenorul a fost nervos la marginea terenului, iar la interviuri chiar a vorbit despre momentele respective.

Adrian Mihalcea, reacție după Gloria Buzău – Viitorul Pandurii 3-1: ”Sunt supărat că am luat un gol pe final”

Adrian Mihalcea vrea concentrare mai multă din partea jucătorilor săi, dar a recunoscut că Gloria Buzău începe să arate tot mai bine de la venirea sa, iar filozofia lui despre fotbal începe să fie din ce în ce mai prezentă în imaginea buzoienilor.

În plus, Gloria Buzău are cinci meciuri la rând fără eșec în campionat, practic de când Mihalcea a fost numit ”principal”. Runda trecută a făcut egal cu una din revelațiile Ligii 2, SC Oțelul, 1-1.

Mă bucură faptul că am marcat trei goluri, dar sunt supărat că am luat un gol pe final, un gol care nu își avea rostul. Dacă eram atenți rezolvam acea fază, dar azi, ținând cont și de rezultatul cu Oțelul, e de admirat cum ne-am comportat. E mult mai bună evoluția și băieții înțeleg ce vreau și ce se cere.

Mici episoade te pot duce în situații nedorite, dar e o victorie meritată. Am făcut efort și parcă voiam ceva mai mult de la jucătorii care au venit de pe bancă, să vină cu un plus, cu prospețime, dar până la urmă, și în urma rezultatelor, suntem într-o poziție de play-off, ceea ce ne-am dorit. Trebuie să ne menținem acolo.

(N.r. – Despre stările de nervozitate de la marginea terenului) Lucrurile acestea nu trebuie să se întâmple, dar am și eu presiune și câteodată sar calul, dar pentru lucruri simple. Trebuie să fim pe tot parcursul jocului concentrați, nu doar când e 0-0, când suntem conduși.

Trebuie să jucăm la fel la orice scor, să nu lăsăm garda jos pentru că putem avea de suferit. De aceea transmit niște indicații și lucrurile care se întâmplă pe bancă, cu aruncat apa, aș vrea să le diminuez până la a le elimina, lucrez la lucrul acesta.

(N.r. – Despre descătușarea de la goluri) E normal să mă descătușez la goluri, am avut o perioadă grea, o perioadă cu meciuri pe care le-am controlat și nu am reușit să câștigăm. E frustrant. Îmi doresc să îi văd pe jucători descătușați după fiecare gol. Bucuria cu tot stafful, cu jucătorii, arată faptul că începem să fim un tot. Vreau astfel de bucurii din ce în ce mai des.

(N.r. – Despre public) Publicul va veni lângă echipă, e un public care vine lângă echipă când sunt rezultate aici. Nu au fost rezultate, acum avem o serie de cinci rezultate pozitive, suntem într-o poziție bună, nu lăsăm garda jos, continuăm la fel.

Dacă vom reuși să câștigăm și etapele următoare, vom juca cu tot mai mulți spectatori și, de ce nu, să jucăm și cu stadionul plin”, a spus Adrian Mihalcea la finalul partidei.

  • Gloria Buzău: R. Stoian – Oteliță, Wiktroski, Marku, Sălceanu – Gaitan (Dr. Lazăr 87′), Honciu (cpt.), Val. Munteanu (Neicuțescu 60′) – Dudu (Cr. Ciobanu 60′), Boiciuc (D. Burlacu 81′), Blejdea (Rz. Matiș 60′)
    Rezerve neutilizate: Wynney – Vîrtej, Sg. Pîrvulescu, Uțiu

Adrian Mihalcea, neînvins în Liga 2 de când a preluat Gloria Buzău. Cinci meciuri, nouă puncte

Cinci meciuri de Liga 2 au trecut de când Adrian Mihalcea a preluat Gloria Buzău (a învins CS Comunal Șelimbăr și Viitorul Pandurii și a făcut remize cu Poli Timișoara, Progresul Spartac și SC Oțelul). Sub comanda lui Mihalcea, buzoienii au debutat și în grupele Cupei României, 0-1 cu FC Botoșani la Buzău.

Gloria Buzău va termina runda a 13-a pe locul 6, cu 22 de puncte, la egalitate cu echipele de pe locul 5 și locul 7, FK Miercurea Ciuc și SC Oțelul. Runda următoare, buzoienii vor întâlni Unirea Dej în deplasare.

Foto și video: Gloria Buzău

 

 

 

Andrei PASCU 06 Nov. 2022, 19:54 Liga 2
Pe aceeași temă