Minaur Baia Mare a câștigat duelul nou-promovatelor din etapa a 5-a! A învins CSM Slatina, iar tânărul Alexandru Stoian a fost decisiv: ”Am reușit s-o scoatem la capăt și am luat punctele”

Andrei PASCU 04 Sep. 2022, 16:13 Liga 2

Minaur Baia Mare a mai adunat trei puncte în clasamentul Ligii 2 după runda a 5-a, după ce a reușit să învingă, pe teren propriu, o altă nouă-promovată din Liga 3, CSM Slatina, cu 2-1. Formația din Baia Mare a fost condusă pentru o bună perioadă de timp.

Minaur Baia Mare, la a doua victorie a sezonului de Liga 2: 2-1 cu CSM Slatina

Oltenii au marcat la mijlocul primei reprize, în minutul 24, prin Andrei Trașcu, reușită cu ajutorul căreia au intrat la cabine în avantaj. Minaur Baia Mare a forțat în partea a doua, dar golurile au picat târziu, când mai era un sfert de oră din meci.

Formația lui Ciprian Danciu a restabilit egalitatea abia în minutul 74, prin Alexandru Stoian, iar succesul a fost adus de Bogdan Rotar, care a marcat patru minute mai târziu, în minutul 78 mai exact.

Alexandru Stoian, gol în Minaur Baia Mare – CSM Slatina, la debutul ca titular în Liga 2

La numai 18 ani, aflat la al doilea meci în Liga 2 și la primul din poziția de titular, Alexandru Stoian și-a pus amprenta pe scorul final al partidei jucate în Baia Mare, în ciuda poziției pe care evoluează, în linia defensivă.

Jucătorul venit la Minaur Baia Mare în vară, de la CFR Cluj, a declarat la finalul duelului cu echipa din Slatina că se bucură mult că a reușit să ajute echipa să câștige chiar cu un gol și e convins că succesul va aduce în mod evident un plus la nivelul moralului său și al colegilor lui.

Mă bucur că am reușit să înscriu și că am reușit să întoarcem rezultatul. Mă bucur pentru mine și pentru echipă. A fost un meci dificil, pe un teren cu apă, doar că am reușit să o scoatem la capăt și e bine că am luat cele trei puncte.

Atmosfera la echipă e una bună, băieții sunt mulțumiți. Sperăm ca de acum să avem doar victorii.

(N.r. – Despre partida următoare, cu FK Miercurea Ciuc) Sper să ne prezentăm bine, să mergem acolo cu gândul la victorie și să sperăm că vom aduce punct sau puncte acasă”, a spus tânărul Alexandru Stoian, conform Baia Mare Sport.

  • Minaur Baia Mare, în partida cu CSM Slatina: Băilă – Ct. Alexe, Rz. Lazăr, D. Simion, Al. Stoian, Gneba, Donca, Raph. Stănescu (Muacir 46′), Chinde (Oiță 90+1′), Ciocan (Rotar 68′), Cip. Stanciu (cpt.) (Bakare 46′);
    Rezerve neutilizate: Al. Costache – D. Matei, Ius. Neacșu, Chitaș, Potcoavă;

Minaur Baia Mare a ajuns la 8 puncte în Liga 2. A mai învins Metaloglobus

Runda a 5-a a adus, așadar, pentru Minaur Baia Mare a doua victorie a sezonului, după succesul cu Metaloglobus, din deplasare, scor 1-0. Echipa lui Ciprian Danciu are 8 puncte adunate până acum, mai înregistrând două egaluri, 1-1 cu FC Brașov și 1-1 cu Ripensia, și un eșec în chiar prima rundă a stagiunii, 0-3 cu Unirea Slobozia.

Minaur Baia Mare va juca în etapa care vine, a 6-a, pe teren străin, cu FK Miercurea Ciuc.

Foto: Minaur Baia Mare

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-5-dimineata-aglomerata-in-esalonul-secund-cu-sase-meciuri-care-debuteaza-de-la-ora-1100-liderul-joaca-la-targu-jiu-ultimele-doua-clasate-au-meci-direct-la-timisoara-19243662

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-pierdut-la-baia-mare-dupa-ce-a-condus-si-a-avut-doua-mari-situatii-sa-se-desprinda-daniel-oprescu-asa-se-intampla-cand-le-permiti-adversarilor-sa-vina-peste-tine-19243800

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-e-liderul-ligii-2-dupa-succesul-dramatic-cu-unirea-constanta-dragos-militaru-coplesit-de-emotii-pfff-nebunie-nebunie-pentru-astfel-de-momente-ne-am-apucat-de-fotbal-19244099

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-gavra-a-adus-primul-succes-ripensit-in-noul-sezon-respiram-ma-bucur-ca-a-venit-si-prima-victorie-19244103

 

 

 

Andrei PASCU 04 Sep. 2022, 16:13 Liga 2
Pe aceeași temă