Continuă haosul la FC Brașov! Dan Alexa a plecat la Timișoara, antrenamentele sunt conduse de Szabo, iar mulți dintre jucători își încheie astăzi contractul. ”E o bătaie de joc!“ Un fost rapidist și polist a ajuns la Brașov

Adi MARICA 30 Jun. 2022, 14:13 Liga 2
Continuă haosul la FC Brașov! Dan Alexa a plecat la Timișoara, antrenamentele sunt conduse de Szabo, iar mulți dintre jucători își încheie astăzi contractul. ”E o bătaie de joc!“ Un fost rapidist și polist a ajuns la Brașov

Mulți dintre jucătorii de la FC Brașov își încheie astăzi, 30 iunie, contractul pe care îl au cu clubul. Neplătiți de luni bune, jucătorii au ajuns la capătul răbdării.

La finalul antrenamentului de dimineață, fotbaliștii aflați la final de contract și-au luat la revedere de la cei care încă mai au contract, pentru că nu știu dacă vor mai fi păstrați la echipă.

”Nimeni nu ne-a spus nimic. E o bătaie de joc. De bani, în fiecare zi ni s-a spus că se va rezolva! Sunt băieți care efectiv nu mai au bani de mâncare!”, a spus, pentru Liga2.ro, un jucător sub protecția anonimatului.

Promisiuni peste promisiuni pentru rezolvarea problemelor

Președintele Marin Mitran a discutat cu jucătorii, miercuri, la finalul amicalului cu Farul (scor 1-3) și le-a promis că în două-trei zile se vor rezolva problemele.

Doar că, în fiecare zi, cei de al primărie mai cer un act, o semnătură…

Dan Alexa are treabă la Timișoara, Adrian Szabo se ocupă de echipă joi și vineri

Antrenamentul de azi a fost condus de Adrian Szabo, ajutat de secunzii Rareș Forika, Cătălin Voicu și Andrei Șanta, asta pentru că noul antrenor Dan Alexa este plecat la Timișoara pentru botezul fiului său.

Antrenamentul de vineri va fi condus tot de Szabo, iar sâmbătă Alexa va testa mai mulți jucători tineri.

La antrenamentul de azi a participat și fundașul central Ivan Fustar, cel care se află și el la final de contract, la fel ca Luka Maric.

Jucători care mai au contracte cu FC Brașov sunt Marius Burlacu, Radu Leonte, Răzvan Andronic, Daniel Dumbravă, Eduard Lambrinoc, Andrei Lascu și Bogdan Cîrstean, iar Laurențiu Popescu și Vasile Constantin au un acord pentru prelungirea împrumutului de la U Craiova pentru încă un an, dar încă nu au semnat contractele. Ștefan Nicolau și George Lingurar mai au și ei un an de contract, dar cei doi vor fi împrumutați la alte echipe.

Rareș Lazăr, aproape de FC Brașov

Altfel, Rareș Lazăr (foto jos), un mijlocaș central de 23 de ani, se află în discuții avansate cu FC Brașov. Lazăr a mai jucat la FC Vaslui, CS Mioveni, Rapid și Poli Timișoara, iar Alexa îl cunoaște foarte bine din mandatul său în Giulești.

Rareș Lazăr se poate lăuda cu un record, el fiind cel de-al doilea debutant, ca vârstă, din istoria ligii 1, după marele Nicolae Dobrin. Lazăr a debutat pentru FC Vaslui, în mai 2014, pe când avea 15 ani, o lună și 19 zile.

Mijlocașul vasluian a evoluat în sezonul recent încheiat de Liga 2 în 25 de meciuri, în toate începând ca titular și în șapte fiind înlocuit. A strâns 2149 de minute pe teren pentru Poli Timișoara, cu care a retrogradat sportiv în Liga 3.

Adi MARICA 30 Jun. 2022, 14:13 Liga 2
Pe aceeași temă