Daniel Paraschiv n-a înscris, FC Hermannstadt n-a câștigat! Pentru a treia oară în acest an. Atacantul, după remiza cu ”U” Cluj: ”Pentru ochiul spectatorului cred că e mai frumos așa, fiindcă se păstrează suspansul până la sfârșit”

Marius ANGHEL 13 Apr. 2022, 13:49 Liga 2

Daniel Paraschiv nu a marcat nici în jocul cu ”U” Cluj, din play-off, iar FC Hermannstadt a ajuns la două meciuri consecutive fără să înscrie și în care a înregistrat scorul de 0-0. Runda trecută a remizat în deplasare la Ploiești, cu Petrolul.

În cele șapte partide din 2022 disputate de echipa sibiană nu a marcat în trei dintre jocuri, două fiind împotriva Universității Cluj. Celelalte patru au fost câștigate cu cel puțin două goluri înscrise, dar și cu Daniel Paraschiv printre cei care și-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Daniel Paraschiv n-a mai înscris, FC Hermannstadt nu a câștigat

Atacantul brașovean împrumutat de FC Hermannstadt în iarnă de la CFR Cluj, după ce în prima parte a sezonului a evoluat, tot sub formă de împrumut, la FC Voluntari, în Liga 1, și FC Voluntari 2, în Liga 3, este golgheterul echipei sibiene în acest an, cu cele patru reușite ale sale în șapte jocuri. Atunci când a înscris, FC Hermannstadt a și câștigat.

Cu ”U” Cluj, marți seară, Paraschiv a avut o mare ocazie de gol. În minutul 42, Alhassan i-a oferit o pasă peste apărarea clujenilor, atacantul a scapă singur în stânga, a pătruns în careu, l-a fentează pe Gorcea și a intrat ușor în unghi. Paraschiv a ales să trimită cu stângul spre poarta goală, însă a făcut-o slab, paralel cu linia porții, mingea ieșind în aut de margine în partea opusă a terenului.

Nici ceilalți coechipieri ai săi nu au fost mai inspirați în fața porții, astfel că jocul cu ”U” Cluj s-a terminat la egalitate, scor 0-0, iar pozițiile lor în play-off au rămas la fel, numai că liderul Petrolul s-a detașat după succesul cu Concordia.

”De asta e frumos fotbalul, pentru că se joacă până în ultima etapă și pentru ochiul spectatorului cred că e mai frumos așa, fiindcă se păstrează suspansul până la sfârșit”, și-a spus părerea Daniel Paraschiv, la microfonul DigiSport, la finalul meciului de la Mediaș.

Paraschiv nu se gândește la problemele financiare ale echipei sibiene: ”Sunt aici să joc, să ajut la promovare”

Întrebat despre situația financiară a echipei, Paraschiv a spus că nu se gândește la problemele pe care le traversează clubul, ci că e preocupat mai degrabă de jocul său.

”Eu nu sunt atât de preocupat de această problemă, eu sunt aici să joc, să ajut echipa să promoveze și sunt convins că dacă noi vom avea rezultate și vom merge bine în continuare se vor rezolva de la sine aceste probleme”, a declarat atacantul care la 24 aprilie împlinește 23 de ani.

În acest context, Daniel Paraschiv a fost întrebat și dacă își doreste să rămână la FC Hermannstadt în cazul în care se reușește promovarea în Liga 1: ”Mai este destul timp să mă gândesc. Clar că m-am acomodat destul de bine aici și nu aș spune nu unei reveni în vară, în cazul unei promovări. Dar, până atunci, în primul rând să promovăm și apoi vom mai vedea.”

Mulțumiri pentru suporterii care fac mereu deplasarea la Mediaș: ”Nu sunt într-un număr atât de mare ca ai Universității, însă pentru noi orice sprijin contează”

Partida desfășurată la Mediaș a asistant un număr important de suporteri, pe lângă cele două galerii ale echipelor care s-au întâlnit pe teren. Grupul de ultrași care a susținut ”U” Cluj în această deplasare a fost unul net superior celui al echipei sibiene, chiar dacă aceasta din urmă își dispută meciurile de acasă pe stadionul Gaz Metan. De altfel, același lucru s-a întâmplat și în urmă cu o lună, când cele două formații s-au întâlnit tot la Mediaș, dar atunci au evoluat în penultima etapă a sezonului regular.

Paraschiv a remarcat numărul mare de suporteri care au încurajat-o pe ”U” Cluj, dar a spus și despre fanii echipei sale că sunt de apreciat, fiindcă fac mereu deplasarea la Mediaș, cu toate că numărul lor nu este ridicat.

”Le mulțumim foarte mult, pentru că nu e ușor să facă această deplasare, pentru că, până la urmă, este o deplasare și ne bucurăm că sunt alături de noi, chiar dacă nu sunt într-un număr atât de mare cum sunt, poate, cei ai Universității, însă pentru noi orice sprijin contează și sperăm să-i avem alături și în meciurile următoare”, a mai spus Daniel Parschiv la finalul jocului cu ”U” Cluj.

Paraschiv a fost înlocuit de Marius Măldărășanu în minutul 65, în locul său fiind introdus Ioan Hora, un experimentat fotbalist cu care clubul se lăuda în iarnă, când a reușit să-i obțină semnătura, spunând despre el că este poate cel mai important transfer făcut în istora sa. Hora a evoluat în șase din cele șapte meciuri din acest an, o singură dată ca titular, și nu a înscris niciun gol, evoluțiile sale fiind unele modeste. În schimb, Daniel Paraschiv a prins doate jocurile, de cinci ori a fost titular, dar tot de atâtea ori a și fost schimbat, însă a înscris patru goluri.

Atmosfera de la finalul meciului FC Hermannstadt – ”U” Cluj 0-0 și declarațiile lui Daniel Paraschiv și Marius Măldărășanu:

Foto: Valentin Macrea (Sport Pictures) și Ovidiu Matiu (Mediafax Foto)
Video: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-priveste-doar-partea-plina-dupa-remiza-cu-fc-hermannstadt-reactia-lui-andrei-gorcea-ajuns-la-12-meciuri-fara-gol-primit-in-liga-2-19227135

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-dupa-egalul-dintre-fc-hermannstadt-si-u-cluj-asta-e-fotbalul-cand-nu-vrea-mingea-sa-intre-meritam-mai-mult-ce-asteptari-are-de-la-steaua-s-19227117

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-si-a-atins-scopul-cu-fc-hermannstadt-erik-lincar-sunt-adeptul-rezultatului-si-punctelor-obtinute-a-dat-asigurari-ca-echipa-va-castiga-mai-multe-meciuri-in-19227052

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-nu-mai-reuseste-sa-bata-la-medias-si-fc-hermannstadt-ramane-pe-locul-secund-in-play-off-ul-ligii-2-cronica-meciului-19227075

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-si-u-cluj-se-intalnesc-la-medias-pentru-a-doua-oara-in-aproape-o-luna-acum-meciul-are-loc-in-play-off-ul-ligii-2-cu-echipele-tot-pe-locurile-2-si-3-19227010

Marius ANGHEL 13 Apr. 2022, 13:49 Liga 2
Pe aceeași temă