”U” Cluj privește doar partea plină după remiza cu FC Hermannstadt. Reacția lui Andrei Gorcea, ajuns la 12 meciuri fără gol primit în Liga 2

Andrei PASCU 13 Apr. 2022, 12:13 Liga 2

Al treilea egal în patru meciuri de play-off a înregistrat Universitatea Cluj marți seară, în deplasare, la Mediaș, cu FC Hermannstadt. 0-0 s-a terminat disputa, iar ”studenții” rămân în plasa sibienilor, la un singur punct. Andrei Gorcea și-a spus și el impresiile la finalul jocului, așa cum a făcut-o și Erik Lincar.

Portarul Universității Cluj, în vârstă de 20 de ani, a ajuns, în urma egalului de la FC Hermannstadt, la 12 meciuri fără gol primit în această stagiune de Liga 2. A declarat că performanța este una importantă pentru el, din punct de vedere individual, mai ales că a apărat bine.

Andrei Gorcea, evoluții solide în acest sezon de Liga 2: ”Am ajuns la al 12-lea meci fără gol primit și încerc să îmi aduc cât de bine pot aportul”

A salvat ”U” Cluj în câteva momente importante, în special în play-off, lucru care s-a repetat și în duelul de la Mediaș. Și datorită intervențiilor sale ”U” Cluj nu a încasat gol de la FC Hermannstadt.

Gorcea a declarat că remiza trebuie privită ca un lucru pozitiv, pentru că echipa sa rămâne la un singur punct de locul 2. În cazul unui eșec, ”U” Cluj ar fi fost la patru puncte de FC Hermannstadt.

O partidă dificilă, ca și celelalte din deplasare. Important e că ne așteaptă meciuri acasă și trebuie să profităm de acest lucru. Meciul de azi a fost unul echilibrat, dar important e că nu am pierdut, iar un obiectiv personal pentru mine e că nu am primit gol. Am ajuns la al 12-lea meci fără gol primit și încerc să îmi aduc cât de bine pot aportul în slujba echipei.

Atmosfera a fost frumoasă, suporterii sunt minunați, atât acasă, cât și în deplasare. Sper să fie mereu alături de noi, pentru că doar împreună putem face meciuri mărețe.

Lupta la promovare e încă deschisă. Am luat un punct azi, e bine”, a punctat portarul ”studenților”.


19 meciuri a adunat Andrei Gorcea în acest sezon de Liga 2, 15 în sezonul regular și patru în play-off, încasând 14 goluri. Cum spuneam, în 12 rânduri a închis definitiv poarta Universității Cluj.

”U” Cluj are următoarele trei meciuri pe Cluj Arena

Pe hârtie, ultimele șase meciuri ale ardelenilor arată mai bine. Din cele șase etape rămase de jucat, patru vor avea loc acasă, pe Cluj Arena. Mai mult, următoarele trei runde la rând din Liga 2, cu Concordia Chiajna, Petrolul și Unirea Slobozia, vor fi jucate de trupa lui Erik Lincar la Cluj.

Apoi, până la finalul play-off-ului, vor mai urma întâlnirile cu Steaua (deplasare), FC Hermannstadt (acasă) și Concordia Chiajna (deplasare).

Foto: Valentin Macrea (Sport Pictures) și Ovidiu Matiu (Mediafax Foto)
Video: Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-si-a-atins-scopul-cu-fc-hermannstadt-erik-lincar-sunt-adeptul-rezultatului-si-punctelor-obtinute-a-dat-asigurari-ca-echipa-va-castiga-mai-multe-meciuri-in-19227052

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-dupa-egalul-dintre-fc-hermannstadt-si-u-cluj-asta-e-fotbalul-cand-nu-vrea-mingea-sa-intre-meritam-mai-mult-ce-asteptari-are-de-la-steaua-s-19227117

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-nu-mai-reuseste-sa-bata-la-medias-si-fc-hermannstadt-ramane-pe-locul-secund-in-play-off-ul-ligii-2-cronica-meciului-19227075

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-si-u-cluj-se-intalnesc-la-medias-pentru-a-doua-oara-in-aproape-o-luna-acum-meciul-are-loc-in-play-off-ul-ligii-2-cu-echipele-tot-pe-locurile-2-si-3-19227010

Andrei PASCU 13 Apr. 2022, 12:13 Liga 2
Pe aceeași temă