Marius Măldărășanu, după egalul dintre FC Hermannstadt și ”U” Cluj: ”Ăsta e fotbalul, când nu vrea mingea să intre… Meritam mai mult.” Ce așteptări are de la Steaua și meciul din Ghencea

Ovidiu BOICA 12 Apr. 2022, 22:59 Liga 2

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu, a declarat, la finalul remizei albe cu ”U” Cluj, din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 2, că și-a felicitat jucătorii pentru atitudine, dar s-a declarat nemulțumit de rezultat, considerând că jucătorii săi ar fi meritat victoria la Mediaș.

Marius Măldărășanu, după remiza cu ”U” Cluj: ”Meritam mai mult”

În prima repriză, FC Hermannstadt a avut o situație bună prin Petrescu (36) și alta mare de a înscrie prin Paraschiv (42), în timp ce clujenii au trimis în bară la un șut deviat al lui Ribeiro (44). În partea secundă, Popescu (72) a trimis cu capul în bară, Bejan (73) l-a pus serios la încercare pe Gorcea, portar care avea să dea emoții echipei sale în minutul 90, când a scăpat din brațe o minge centrată în fața porții de Pantea.

”Din punct de vedere al jocului, al atitudinii, n-am ce să le reproșez (n.a. jucătorilor). Chiar i-am felicitat, a fost un joc foarte bun și ca agresivitate, ca determinare, nu i-am lăsat să joace, pentru că au jucători cu calitate și, totodată, când am putut s-o facem, pe faza de atac, am făcut-o destul de bine, am avut ocazii mult mai multe, ei au avut o bară, și aia întâmplătoare. Dar, ăsta este fotbalul, când (n.a. mingea) nu vrea să intre… Ăsta este fotbalul! Este un rezultat care ne menține pe locul 2, însă cred că meritam mai mult”, a declarat Măldărășanu la microfonul DigiSport.

  • FC Hermannstadt în remiza cu ”U” Cluj: Iliev – Pantea, Bejan, I. Stoica, Opruț – Mino Sota, Alhassan (Buhăcianu 65′) – P. Petrescu (cpt.)(Balaure 83′), I. Năstăsie (Biceanu 46′), C. Popescu (Bucuroiu 90+3′) – D. Paraschiv (Hora 65′). Rezerve neutilizate: Muțiu – Tomșa, Blejdea, Antoche.

Marius Măldărășanu se gândește la victorie în meciul cu Steaua, din Ghencea

Marius Măldărășanu nu se teme de atmosfera care va fi în tribune la următorul joc al ”alb-roșilor”, în Ghencea. Antrenorul susține că FC Hermannstadt nu are altă opțiune cu Steaua decât cea a victoriei, în caz contrar lucrurile urmând să se complice, și nu se teme că ”roș-albaștrii” vor face jocurile altor echipe pentru că nu au dreptul să promoveze.

”Când vezi astfel de stadioane, cu suporteri foarte mulți, atmosfera nu poate fi decât benefică calității fotbalului. Mergem să jucăm! Odată ce am obținut acest rezultat, nu văd decât un singur lucru la meciul de la Steaua, trei puncte, pentru asta vom merge, să câștigăm meciul, pentru că va fi destul de greu în cazul în care vom pierde puncte. Se joacă, mai sunt meciuri de jucat, puncte puse în joc, dar sunt un pic așa, dezamăgit de faptul că n-a intrat mingea-n poartă. Dar, mergem înainte!
Am spus-o și după meciul cu Petrolul,
în conferință, atâta timp cât ei speră că-și vor câștiga dreptul ăsta (n.a. de a promova), ăsta este un lucru bun și vor juca pe teren. Nu vreau să mă gândesc la scenarii, noi mergem să câștigăm, să ne luăm punctele. Vom da totul pentru aceste puncte, să sperăm că vom fi mai norocoși decât în meciul din această seară”
, a mai spus Măldărășanu.

FC Hermannstadt se menține pe locul 2 în play-off și merge în Ghencea în etapa 5

Cu 49 de puncte, FC Hermannstadt se află pe locul 2 în play-off-ul Ligii 2, direct promovabil, la cinci puncte sub liderul Petrolul (54 puncte) și la unul peste ”U” Cluj (48 de puncte).

În etapa a 5-a a play-off-ului, ultima a turului, FC Hermannstadt joacă duminică, de la ora 17:30, la București, cu Steaua (locul 4, 42 puncte).

Atmosfera de la finalul meciului FC Hermannstadt – ”U” Cluj 0-0 și declarațiile lui Marius Măldărășanu:

Foto: Valentin Macrea (Sport Pictures) și Ovidiu Matiu (Mediafax Foto)
Video: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-si-a-atins-scopul-cu-fc-hermannstadt-erik-lincar-sunt-adeptul-rezultatului-si-punctelor-obtinute-a-dat-asigurari-ca-echipa-va-castiga-mai-multe-meciuri-in-19227052

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-nu-mai-reuseste-sa-bata-la-medias-si-fc-hermannstadt-ramane-pe-locul-secund-in-play-off-ul-ligii-2-cronica-meciului-19227075

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-si-u-cluj-se-intalnesc-la-medias-pentru-a-doua-oara-in-aproape-o-luna-acum-meciul-are-loc-in-play-off-ul-ligii-2-cu-echipele-tot-pe-locurile-2-si-3-19227010

Ovidiu BOICA 12 Apr. 2022, 22:59 Liga 2
Pe aceeași temă