FC Brașov și-a mai recuperat din indisponibili înaintea meciului cu FC Buzău

Adi MARICA 30 Mar. 2022, 10:21 Liga 2
FC Brașov și-a mai recuperat din indisponibili înaintea meciului cu FC Buzău

FC Brașov va juca duminică, de la ora 11:00, pe stadionul Tineretului, cu FC Buzău, într-un meci care contează pentru etapa a 2-a din Grupa B a play-out-ului Ligii 2.

În această pauză competițională, doi jucători importanți ai echipei, Vlad Boția și Ivan Fustar, au fost recuperați după accidentări mai vechi. Boția a și revenit pe teren și a bifat câteva minute în amicalul cu FC Hermannstadt, pierdut cu 1-4, iar Fustar a început de ieri antrenamentele cu echipa.

Ivan Fustar e apt de joc

Ivan Fustar s-a accidentat în primul meci oficial din acest an, 1-1 în deplasare cu Poli Iași, joc disputat la finalul lunii februarie. Din cauza unei rupturi musculare, croatul a fost înlocuit în minutul 40 al meciul disputat în Copou, atunci când a fost schimbat cu Robert Gherghe.

”Mă bucur că în această pauză competițională au revenit jucătorii cu probleme medicale. Fustar și Boția sunt doi jucători importanți de care avem nevoie”, a spus Moldovan.

Eduard Lambrinoc revine de la naționala U18

La antrenamentul de azi se va alătura lotului și Eduard Lambrinoc, cel care a fost convocat la lotul Under 18 al României pentru o ”dublă” amicală cu Turcia și un joc cu Metaloglobus.

În primul meci cu Turcia, Lambrinoc a bifat 20 de minute pe final, iar în al doilea a jucat 70 de minute. Ieri, Lambrinoc a jucat 45 de minute în repriza a doua a testului cu Metaloglobus.

În schimb, doi tineri jucători din lotul Brașovului, Cheleș și Iorga, se confruntă cu probleme medicale și vor rata meciul cu FC Buzău.

Călin Moldovan: ”Să legăm două victorii”

Antrenorul Călin Moldovan spune că eșecul din amicalul cu FC Hermannstadt, scor 1-4, i-a readus cu picioarele pe pământ pe jucătorii săi.

”S-a dovedit, încă o dată, că atunci când tratezi cu lejeritate chiar și un meci amical, și joci fără concentrare și fără atitudine, e greu. Am început bine play-out-ul, am câștigat la Timișoara, dar acum este important să câștigăm și cu Buzăul și să legăm două victorii consecutive”, a spus Moldovan.

FC Brașov ocupă locul 5 în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, poziție care duce la barajul de menținere în eșalonul secund. Echipa lui Călin Moldovan are 17 puncte, iar în etapa a 2-a va evolua duminică, 3 aprilie, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu FC Buzău (locul 1, 35 puncte).

Foto: FC Brașov

https://liga2.prosport.ro/seria-1/premiera-la-meciurile-de-acasa-din-acest-sezon-ale-echipei-fc-brasov-spectatorii-obisnuiti-sa-mearga-pe-tineretului-vor-avea-o-surpriza-19225012

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-groggy-in-amicalul-cu-fc-hermanstadt-formatia-lui-marius-maldarasanu-net-superioara-concluziile-antrenorilor-19224749

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapei-a-doua-a-play-out-ului-ligii-2-un-singur-meci-e-desprins-de-restul-acesta-urmand-a-fi-si-televizat-19224576

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-brasovului-cad-pe-capete-noi-probleme-de-efectiv-pentru-calin-moldovan-care-are-si-cateva-vesti-bune-19224619

Adi MARICA 30 Mar. 2022, 10:21 Liga 2
Pe aceeași temă