Concordia Chiajna merge perfect în noul sezon! Claudiu Niculescu, după victoria la scor de neprezentate de la Miercurea Ciuc: ”Diferența ar fi putut fi și mai mare.” Ce crede despre situația în care se află FK Csikszereda

Marius ANGHEL 24 Aug. 2021, 17:52 Liga 2

Concordia Chiajna și-a asigurat rapid victoria în deplasarea de la Miercurea Ciuc, unde după 20 de minute conducea deja cu 2-0 în fața celor de la FK Csikszereda. Prima repriză a terminat-o cu încă un gol dat în poarta gazdelor, în prelungiri, iar rezultatul înregistrat la pauză, 3-0, a fost consemnat și la final.

Alexandru Dușmanu (3′), Nini Popescu (21′) și Azdren Llullaku (45+1′) au fost marcatorii Concordiei în meciul cu FK Csikszereda, iar echipa ilfoveană a înregistrat al patrulea succes în tot atâtea etape și este singura rămasă în Liga 2 cu punctaj maxim, lucru care a făcut din trupa lui Claudiu Niculescu liderul detajat al clasamentului la finalul etapei a 4-a.

  • Anterior, Concordia a trecut cu 2-0 de Unirea Constanța (acasă), 1-0 de Poli Iași (deplasare) și 2-1 de Metaloglobus (acasă).

Claudiu Niculescu defilează cu Concordia în acest sezon

Diferența de scor din meciul de la Miercurea Ciuc putea fi însă și mai mare, dacă Valentin Balint (32), Azdren Llullaku (33, 42) sau Hamza Younes (73, 84, 85) ar fi reușit să înscrie la situațiile bune pe care le-au avut. Și ciucanii au avut câteva ocazii, însă destul de timide.

”Victoria noastră a fost pe deplin meritată. Diferența ar fi putut fi și mai mare. Suntem lideri, dar scorul nostru este să terminăm sezonul regular între primele șase. Apoi vom vedea”, a spus antrenorul Claudiu Niculescu la finalul meciului.

Acesta crede că FK Csikszereda își va reveni din pasa proastă și va pierde greu puncte pe teren propriu. ”Am câștigat în fața unei echipe puternice. Știu că le-a lipsit câțiva jucători importanți din primul 11, dar Csikszereda este o echipă care va pune multe probleme în acest sezon și nu cred eu că asta este adevărata valoare a echipei. Traversează o perioadă grea, dar cu siguranță cred eu că își vor reveni și nu cred că multe echipe vor câștiga aici”, a mai spus Niculescu.

Concordia Chiajna, lider detașat în Liga 2, cu punctaj maxim după patru etape

Cu 12 puncte, Concordia Chiajna este singura echipă din Liga 2 cu punctaj maxim după patru etape și a urcat pe locul 1 în clasament, în spatele ei fiind trei echipe cu câte 10 puncte, Unirea Slobozia, Steaua și FC Hermannstadt.

În etapa a 5-a, Concordia Chiajna joacă duminică, de la ora 12:00, acasă, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu (locul 17, cu 1 punct).

Concordia, ca majoritatea echipelor din Liga 2, are meci și în Cupa României în această săptămână, în Faza a III-a, joi, de la ora 17:30, la Progresul Spartac, formație din Liga 3 care în turul precedent a eliminat-o pe Steaua.

Foto: Zoltan Pal / FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-la-cel-mai-slab-start-de-sezon-in-liga-2-bajko-barna-a-vorbit-in-locul-lui-valentin-suciu-in-mintea-jucatorilor-sunt-mari-probleme-nu-putem-inscrie-un-gol-nu-sa-castigam-19197345

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-concordia-chiajna-pune-punct-etapei-a-4-a-a-ligii-2-meciul-incepe-la-ora-1630-trupa-lui-claudiu-niculescu-poate-fi-singura-din-campionat-care-punctaj-maxim-19197269

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-5-a-a-ligii-2-incepe-tot-de-joi-acum-cu-meciul-in-care-se-intalnesc-cele-doua-politehnica-din-campionat-programul-jocurilor-si-cele-sase-optiuni-ale-televiziunilor-19197326

Marius ANGHEL 24 Aug. 2021, 17:52 Liga 2
Pe aceeași temă