FOTO și VIDEO | Succes categoric al Universității Cluj cu Gaz Metan Mediaș. Erik Lincar nu se entuziasmează însă prea tare: ”Să vedem cum se va exprima echipa în campionat, acolo contează”

Răzvan STÎNGĂ 14 Jul. 2021, 15:02 Liga 2

Universitatea Cluj a făcut un meci amical bun cu Gaz Metan Mediaș, în deplasare, marți. A învins la diferență importantă echipa de Liga 1, cu scorul de 3-0. ”U” Cluj a terminat primele 45 de minute în avantaj, 1-0.

”U” Cluj a avut marcatori diferiți în victoria cu Gaz Metan Mediaș 

Singura reușită a primei părți i-a aparținut lui Sergio Riberio, care a deschis scorul în minutul 25. În repriza a doua, Universitatea Cluj a mai punctat prin Vlad Moraru și Nicolae Pîrvulescu. În ciuda victoriei la scor cu Gaz Metan Mediaș, antrenorul Erik Lincar a declarat că mai e mult de muncă.

Cel mai probabil, ”principalul” ardelenilor nu a putut uita jocurile și rezultatele nu foarte bune făcute de echipă în confruntările trecute, cu Unirea Dej, care au fost pierdute.

Erik Lincar: ”Spun din nou că rezultatele pentru mine nu au pic de importanță” 

Erik Lincar este convins că echipa e în reformare, după sezonul trecut, iar exemplul elocvent este dat de numărul important de transferuri făcut de Universitatea Cluj în această vară.

Antrenorul Universității Cluj încearcă, deja, să creioneze un prim 11 pe care va miza, în mare parte, în jocurile din Liga 2.

Suntem o echipă nouă, o echipă care încearcă să se omogenizeze. Mai avem trei săptămâni până începe campionatul. Spun din nou că rezultatele pentru mine nu au pic de importanță. Trebuie să lucrăm la relațiile de joc, la momentele în care mai avem unele minusuri, pe care trebuie să le reglăm până la începutul campionatului.

Îmi doresc ca echipa să fie la nivelul maxim pe data de 31 iulie, când chiar începe adevăratul campionat pentru toată lumea. Se vorbește prea mult de rezultate, de joc. Haide să avem răbdare, să vedem cum se va exprima echipa în campionat, pentru că acolo e cel mai important.

Felicit jucătorii, au depus efort. Am reușit să rulez tot lotul, câțiva jucători au evoluat mai mult. Anumiți jucători care merită, vor juca mai mult și vor obține locurile de titulari în echipă”, a spus Erik Lincar la finalul amicalului cu Gaz Metan Mediaș, pentru FC Universitatea Cluj.

Universitatea Cluj a început amicalul cu Gaz Metan Mediaș în formula: Micle – Gîț, Gugu,Vomir, Mitrea, Balgiu, Ribeiro, Haită, Hofman, Blejdea, Alexandru. După cum a declarat Erik Lincar, pe parcursul meciului au intrat și ceilalți fotbaliști din lot.

”U” Cluj s-a aflat la al cincilea meci amical 

Universitatea Cluj s-a aflat la amicalul cu numărul cinci în această vară. Înainte de Gaz Metan Mediaș, ardelenii au jucat cu ”U” Cluj U19 (scor 4-1), CS Comunal Șelimbăr (scor 4-0) și Unirea Dej (scor 1-4 și 0-2).

Foto și video: FC Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/florin-hidisan-fostul-mijlocas-de-la-uta-pandurii-si-u-cluj-trece-printr-o-drama-cumplita-are-mare-nevoie-de-ajutor-19192031

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-a-ramas-fara-manager-general-ovidiu-blag-a-plecat-din-club-dupa-mai-putin-de-doua-luni-am-fost-inteles-de-conducere-sper-sa-inteleaga-toata-lumea-19191989

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-calarasi-s-a-intarit-cu-doi-mijlocasi-antrenorul-mirel-condei-e-multumit-pot-fi-solutii-bune-pentru-in-viitorul-sezon-19192015

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 14 Jul. 2021, 15:02 Liga 2
Pe aceeași temă