Metaloglobus a stricat bilanțul meciurilor fără înfrângere. Dunărea Călărași i-a furnizat primul eșec după opt luni. Cum a reacționat antrenorul Gabriel Manu

Andrei PASCU 31 Oct. 2020, 17:42 Liga 2

Metaloglobus nu a trecut cu bine și de etapa a 10-a din Liga 2 și a înregistrat primul eșec din campionat, 0-1 cu Dunărea Călărași. În primele nouă etape câștigase cinci meciuri și remizaze în patru rânduri, acumulând 19 puncte. Însă, în partida cu Dunărea Călărași nu a mai reușit să scape fără înfrângere, confruntarea fiind tranșată de un gol al lui Valentin Alexandru, din minutul 62.

Metaloglubus, prima înfrângere după opt luni 

În același timp, Metaloglobus a înregistrat primul eșec în Liga 2 din data de 22 februarie, sezonul trecut, 0-3 cu Ripensia Timișoara. De atunci a jucat 11 meciuri, obținând șapte victorii și patru remize. Antrenorul Gabriel Manu nu a fost însă supărat pentru înfrângere.

Imediat după partidă, a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook, în care a precizat că moralul este în continuare la cote înalte și că echipa nu va fi destabilizată. Rămâne însă de văzut cum vor reacționa jucătorii, ținând cont de faptul că se află pentru prima dată după mult timp în fața unui astfel de moment.

În același timp, antrenorul a avut un mesaj și pentru echipele din Liga 2 care se confruntă cu cazuri de COVID-19.

Suntem la prima înfrângere după 10 etape, împotriva unui adversar extrem de bine organizat, Dunarea Călărași.

Da, am pierdut pe teren, la limită, 0-1, dar am câștigat în vestiar!

Suntem mai uniți și mai motivați la fiecare meci.

Cel mai important, suntem cu toții sănătoși, după o nouă etapă cu meciuri amânate.

Colegilor de la U Cluj, Reșița și Pandurii le urăm sănătate și îi așteptăm în competiție. Fotbalul e mai frumos cu noi toți, activi”, a scris Gabriel Manu pe pagina de Facebook.

  • Metaloglobus în meciul cu Dunărea Călărași: Gavrilaș – L. Cazan, Iul. Ciubotaru, Caramalău, Andr. Sava, Mino Sota, Andr. Lungu (Gavîrliță 65′), Ciocâlteu (Vraciu 26′), Andr. Florescu, Cl. Herea, Ov. Herea (cpt.)
    Rezerve neutilizate: Nedelcovici – D. Lung, Puțaru, Kassabji, R. Chiriac, Gafaru, Mih. Șandru

Metaloglobus are meci cu Viitorul Pandurii în runda următoare. Dunărea Călărași joacă în deplasare cu Pandurii 

Metaloglobus se clasează pe locul 2 în Liga 2, cu 19 puncte după 10 meciuri. Pe locul 1 se situează U Craiova 1948 SA, 20 de puncte după opt partide, iar podiumul este încheiat de ASU Poli, 19 puncte după 10 meciuri.

Dunărea Călărași a urcat câteva locuri după victoria cu Metaloglobus, acum fiind pe poziția a 5-a, cu 17 puncte în nouă meciuri.

În runda următoare, Metaloglobus va juca pe teren propriu cu Viitorul Pandurii, în timp de Dunărea Călărași merge pe terenul celor de la Pandurii.

Foto: AFC Dunărea Călărași și Leczki Jozsi/ Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-10-trei-echipe-situate-in-top-6-joaca-sambata-de-la-ora-1100-cand-sunt-programate-cinci-meciuri-petrolul-sta-doua-partide-au-fost-amanate-19155268

https://liga2.prosport.ro/seria-1/derby-ul-petrolul-rapid-programat-in-deschiderea-etapei-a-11-a-a-ligii-2-runda-are-inca-doua-meciuri-tari-asu-poli-fc-u-craiova-si-u-cluj-farul-19155376

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-priveste-cu-prudenta-catre-meciul-cu-cs-mioveni-ianis-zicu-a-marcat-de-trei-ori-la-rapid-si-cred-ca-acum-vrea-cele-trei-puncte-o-partida-grea-dar-frumoasa-19155349

 

 

 

Andrei PASCU 31 Oct. 2020, 17:42 Liga 2
Pe aceeași temă