”Lupii” au primit rezultatele testelor COVID-19 și au început antrenamentelor. Modul în care s-au pregătit petroliștii la Strejnic | FOTO

26 May. 2020, 22:47 Liga 2

Jucătorii echipei Petrolul sunt buni de antrenament. La o zi distanță după ce au efectuat primul test împotriva virusului SARS-CoV-2 și au intrat în cantonament, ”lupii” au primit rezultatul analizelor. Acestea sunt negative, astfel că stafful tehnic condus de Costel Enache a dat start, începând de astăzi, 26 mai, pregătirii pentru play-off-ul de promovare.

Ședințele de pregătire desfășurate în condițiile protocolului medical emis de autorități, adică în grupuri de maximum patru sportivi, au fost desfășurate marți la Strejnic, o localitate de lângă Ploiești, acolo unde Petrolul a jucat și obținut ultima promovare în Liga 1, pe când vechiul stadion ”Ilie Oană” era pus la pământ.

”«Lupii» au primit, în cursul zilei de astăzi, rezultatele testelor COVID-19, pe care le-au efectuat ieri dimineață, la intrarea în cantonament. Toate rezultatele au fost negative, așa încât, în această după-amiază, elevii lui Costel Enache au putut să se antreneze în grupuri separate, conform protocoalelor în vigoare.

Ședința de pregătire s-a desfășurat la Strejnic, «lupii» având parte și de o vreme excelentă”, a anunțat Petrolul pe site-ul oficial, unde a pus și o serie de poze prin care arată cum a decurs pregătirea jucătorilor.

Petrolul are un lot format din 23 de jucători, singurul absent fiind basarabeanul Cristian Apostolachi, aflat în izolare la Ploiești, după ce a revenit de acasă:

  • Raul Avram, Cezar Lungu (portari);
  • Alberto Olaru, Ștefan Bărboianu, Andrei Răuță, Adrian Nicolae, Antoniu Manolache, Cristian Sîrghi, Valentin Țicu, Derlis David Meza Colli, Armando Vajushi, Pol Roige, Laurențiu Marinescu, Serge Ekollo, Alexandru Saim Tudor, Mario Bratu, Robert Enache, Mihai Nițescu, Leonel Pierce, Gabriel Deac, Hamza Younes, Sergiu Arnăutu și Ștefan Blănaru (jucători de câmp).
Prima grupă condusă de Costel Enache a fost formată din jucătorii Younes Hamza, Ștefan Bărboianu, David Meza Colii și Alexandru Saim Tudor. Aceștia s-au pregătit cu zâmbetul pe buze după o pauză de mai bine de două luni.
Ulterior, preparatorul fizic Alessandro Cittadino i-a avut sub comandă pe Armando Vajushi, Ștefan Blănaru, Mihai Nițescu și Robert Enache.

Foto: Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-petrolul-s-a-reunit-a-efectuat-primul-test-impotriva-sars-cov-2-si-s-a-cantonat-jucatorii-pe-care-costel-enache-ii-va-avea-la-dispozitie-apostolachi-e-in-autoizolare-19133525

https://liga2.prosport.ro/seria-1/impresiile-lui-costel-enache-si-laurentiu-marinescu-la-inceput-de-cantonament-pentru-petrolul-ne-gandim-sa-promovam-e-un-detaliu-mai-putin-important-locul-totul-este-pos-19133678

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valeriu-rachita-critica-politica-dusa-de-petrolul-la-copii-si-juniori-daca-eram-acolo-si-se-faceau-astfel-de-greseli-imi-dadeam-demisia-ce-spune-de-sasnele-ploiestenilor-la-promov-19133709

26 May. 2020, 22:47 Liga 2
Pe aceeași temă