Aerostar schimbă strategia pentru ultimele meciuri din Liga 2. Băcăuanii se gândesc deja la următorul sezon

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 May. 2019, 19:09 Campionat
Aerostar schimbă strategia pentru ultimele meciuri din Liga 2.** Băcăuanii se gândesc deja la următorul sezon

Retrogradată matematic după înfrângerea de duminica trecută în fața celor de la Academica Clinceni (scor 0-3), Aerostar Bacău se va baza în ultimele două meciuri rămase de disputat în acest sezon pe jucători pe care îi va folosi și în Liga 3.

Antrenorul interimar Andrei Vatră va miza pe o serie de jucători tineri, din propria pepinieră, cât și pe cei care au fost utilizați mai puțin.

„Le vom da șansă tinerilor și celor care au evoluat mai puțin în această ediție de campionat. Sezonul viitor, în Liga a 3-a, vom fi obligați de regulament să utilizăm în permanență doi jucători născuți în 2000 și unul în 1999. Prin urmare, căutăm încă de pe acum în propria curte variantele cele mai bune”, a spus Vatră, pentru Deșteptarea.

Chiar din a doua repriză a meciului cu Aerostar, Vatră a trimis pe teren un jucător de 17 ani, Alessandro Doriano Bobârnac (născut pe 17 august 2001).

Sâmbătă, de la ora 11:00, Aerostar joacă în Ilfov, la Sportul Snagov, iar în ultima etapă o întâlnește pe teren propriu pe CS Balotești.

După 37 de etape, Aerostar ocupă locul 17 în Liga 2, cu 35 de puncte, și e retrogradată matematic. Totuși, dacă Pandurii va fi depunctată de FRF cu nouă puncte din cauza a doua litigii pierdute la FIFA, în situația în care nu achită datoriile până la 30 mai, atunci Aerostar nu e retrogradată matematic, ci încă are șanse de menținere, însă trebuie să o depășească pe Energeticianul, care, momentan, are patru puncte în plus.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Deșteptarea

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 May. 2019, 19:09 Campionat
Pe aceeași temă