Petrolul a pus în vânzare abonamentele pentru partea a doua a sezonului. Câți bani trebuie să dea suporterii pentru a-i vedea pe „lupi” pe „Ilie Oană”

Marius ANGHEL 09 Jan. 2019, 14:22 Diverse

Petrolul este unul dintre cele mai organizate cluburi din actualul campionat al Ligii 2, depășind, totodată, și multe grupări din prima ligă. Pe lângă activitatea pe care o desfășoară pentru bunul mers al echipei, care are ca obiectiv promovarea la finalul acestui sezon, conducătorii ploieșteni au grijă și de suporteri. Pe lângă magazinul oficial de la stadion, de unde fanii își pot cumpăra aproape orice produs cu însemnele Petrolului, site-ul oficial al „lupilor” anunță imediat orice mutare în cadrul clubului.

În ziua reunirii, marți, în care fanii au avut acces la primul antrenament susținut în 2019 de jucătorii lui Mugurel Cornățeanu, gruparea ploieșteană a dat drumul și vânzării abonamentelor pentru partea a doua a sezonului, una în care Petrolul mai are de desfășurat opt meciuri pe teren propriu.

Conducătorii clubului au stabilit prețul tichetelor în funcție de locul ocupat în stadion. Pentru Peluze costul e de 55 lei, pentru Tribuna II e de 85 lei, Tribuna I de 145 lei, iar Tribuna 0 de 185 lei.

Casa de bilete va fi deschisă de luni până vineri, între orele 09.00-16.30, și, la fel de important de știut e și faptul că în săptămâna premergătoare primului joc oficial de pe „Ilie Oană”, din 2019, nu vor fi emise abonamente!

Petrolul are primul meci oficial în jurul datei de 23 februarie, la Târgu Jiu, cu Pandurii, iar la Ploiești joacă în jurul datei de 2 martie, cu Metaloglobus București.

Marius ANGHEL 09 Jan. 2019, 14:22 Diverse
Pe aceeași temă