Primul transfer la ACS Poli din „era” Vivi Răchită. Stafful ultimei clasate, completat oficial

Primul transfer la ACS Poli din

ACS Poli face unele mișcări de trupe înainte de zilele de sărbători. Ultima clasată din Liga 2 a adus un mijlocaș central eligibil Under 21. De asemenea, în stafful lui Valeriu Răchită a fost anunțat oficial Daniel Dumitrache, ca antrenor secund.

Prima achiziție, Dănuț Munteanu, este un jucător de origine din Iași și e la ultimul sezon de eligibilitate U21. Fotbalistul este mijlocaș central ca post de bază, dar poate juca și ca fundaș central. Munteanu a trecut pe la Știința Miroslava, Baia Mare, Sportul Snagov, unde a jucat sezonul trecut, tot în mandatul lui Răchită, dar și Aerostar Bacău. La ultima trupă nu a stat foarte mult, iar în ultima perioada nu a avut contracte. La mijloc ar fi fost o neînțelegere cu fostul antrenorul al băcăuanilor, Cristi Popovici.

Munteanu a semnat cu Poli până în vara lui 2020.

De asemenea, Daniel Dumitrache a fost anunțat oficial ca secund al lui Răchită. În vârstă de 51 de ani, tehnicianul, care posedă și licența A (poate fi secund în prima ligă și principal în a doua) a mai colaborat cu antrenorul lui ACS Poli. A jucat al Petrolul și Astra, echipe la care a și fost secund. De asemenea, a fost antrenor principal la CSM Plopeni.

Din stafful lui Răchită vor mai face parte antrenorul cu portarii Călin Frunză și preparatorul fizic Victor Leahu.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă