Galeria echipei SSC Farul s-a săturat! Mesajul pe care i-l transmit lui Ciprian Marica, deținătorul brandului FC Farul

Marius ANGHEL 26 Jul. 2018, 18:21 Diverse

Grupurile organizate de suporteri din Peluza Sud care sprijină echipa SSC Farul Constanța au postat, la rândul lor, un comunicat, prin intermediul paginii de facebook a clubului nou-promovat în Liga 2, prin care anunță că s-au săturat să fie „împroșcați cu noroi” și îi răspund lui Ciprian Marica.

Fostul internațional, deținător al brandului FC Farul, postase la începutul săptămânii, pe pagina sa de socializare, o opinie despre situația actuală a echipei suporterilor, despre refuzul conducătorilor de a-i prezenta actele, cât și despre noile sale planuri. Marinescu făcea și câteva acuzații grave față de oamenii din spatele proiectului SSC Farul.

Aria Ultra 2000, Fervent 2007, Baricada 2009 și Alcoholics Supporters îi transmit un mesaj lui Ciprian Marica: „Dacă vreți să onorați brandul și palmaresul Farului cum se cuvine, să știți că locul acestor simboluri nu poate fi în altă parte decât la echipa suporterilor fariști.”

Iată comunicatul comun al grupurilor organizate de suporteri din Peluza Sud:

„Noi, membrii grupurilor organizate de suporteri din Peluza Sud Farul Constanța, considerăm că ajunge! Ajunge cât am fost jigniți noi, munca noastră și reprezentanții grupurilor noastre care activează în cadrul clubului S.S.C. Farul! Nu eram străini de sentimentul de a fi împroșcați cu noroi din toate părțile, dar ne-am săturat! Considerăm că nu este nevoie să precizăm motivele pentru care am fost, suntem și vom fi alături de Proiectul Suporter Spirit Club Sportiv Farul Constanța. Doriți binele Farului?! La fel și noi! Doriți unitate, o luptă comună și o voce comună?! S.S.C. Farul este singura cale spre realizarea acestor deziderate! Iar dvs., domnule Ciprian Marica, dacă sunteți atât de bine intenționat, dacă vreți să onorați brandul și palmaresul Farului cum se cuvine, să știți că locul acestor simboluri nu poate fi în altă parte decât la echipa suporterilor fariști! „Farul suntem noi!” nu este doar un slogan! E o realitate!

Împreună ducem mai departe spiritul farist!
Aria Ultra 2000 | Fervent 2007 I Baricada 2009 I Alcoholics Supporters”

Marius ANGHEL 26 Jul. 2018, 18:21 Diverse
Pe aceeași temă