Florescu, Băjan și doi campioni ai Ligii 2 cu Dunărea, la vizita medicală cu Viitorul

Marius ANGHEL 15 Jun. 2018, 14:51 Pregătiri, amicale
Florescu, Băjan și doi campioni ai Ligii 2 cu Dunărea,** la vizita medicală cu Viitorul

Eduard Florescu (20 de ani) s-a prezentat ieri dimineață la reunirea lotului fostei campioane a României, FC Viitorul. Mijlocașul din Mioveni a semnat în iarnă un contract cu clubul lui Hagi, dar a fost lăsat să joace până la finalul sezonului la echipa argeșeană.

Pe finalul campionatului însă, Florescu nu a mai făcut parte din lot, intrând mai repede în vacanță, pentru a se putea prezenta odihnit la reunirea noii sale echipe.

Pentru Florescu urmează acum o perioadă destul de grea, una în care el trebuie să confirme așteptările lui Gică Hagi. Ieri, Florescu a făcut deja vizita medicală cu noua sa echipă, iar de astăzi va începe antrenamentele. Argeșeanul va face și cantonamentele de vară cu echipa și va așteapta cu nerăbdare începerea noului sezon, care ar însemna pentru el debutul în Liga 1.

Pe lângă Eduard Florescu, la reunirea Viitorului au fost prezenți și Paul Iacob și Alexandru Stoica, ambii reveniți după împrumutul de la Dunărea Călărași, dar și Robert Băjan, achiziționat după ce s-a despărțit de Pandurii Târgu Jiu.

La reunirea lotului Viitorului au fost prezenți următorii jucători:

portari: Valentin Cojocaru, Alexandru Buzbuchi, Arpad Tordai, Alexandru Șerban;
jucători de câmp: Ianis Hagi, Bogdan Țîru, Ionuț Vînă, Radu Boboc, Carlo Casap, Bradley de Nooijer, Andrei Ciobanu, Cristian Gavra, Denis Drăguș, Virgil Ghiță, Robert Hodorogea, Sebastian Mladen, Robert Neciu, Mihai Voduț, Alexi Pitu, Paul Iacob, Alexandru Stoica, Mailson Lima, Robert Băjan, Eduard Florescu, Gabriel Nedelea, Marius Leca, Alexandru Pop, Cosmin Tucaliuc, Vlad Chera.

Jucătorii Alexandru Cicâldău, Tudor Băluță și Alexandru Mățan au primit câteva zile în plus de vacanță.

Foto: FC Viitorul

Marius ANGHEL 15 Jun. 2018, 14:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă