Jucătorul care vrea să-l facă uitat pe golgheterul echipei Pandurii, ajuns să se antreneze prin parc după ce a devenit liber de contract. „Sper să dau cât mai multe goluri și să ne salvăm”

După plecarea lui Gabriel Dodoi, Bogdan Dănăricu a rămas principalul marcator al echipei Pandurii Târgu Jiu. Cu Metaloglobus București, atacantul de 23 de ani a înscris pentru a șaptea oară în acest sezon, egalându-l la numărul de goluri pe fostul coechipier Dodoi, care acum e liber de contract și se antrenează pe unde apucă.

„A fost un meci echilibrat, ținând cont de starea gazonului. Terenul s-a prezentat totuși mai bine ca la partida cu FC Argeș (n.r – disputată pe data de 02.12.2017, la Motru), când, la fel, au fost condiții meteo neprielnice fotbalului. Mă bucur că am câștigat, mai ales că am reușit să înscriu golul victoriei. Consider acest succes unul meritat și foarte important. Sper să dau cât mai multe goluri și să-mi ajut echipa în continuare. Mă responsabilizează că sunt golgheterul formației, mai ales acum că a plecat și Gabriel Dodoi. Este un retur dificil, ținând cont de locul în clasament, am pierdut multe puncte în tur, dar părerea mea este că echipa e mai puternică acum și putem să o scoatem la capăt. Nu îmi propun un anumit număr de goluri, sper ca, până la final, să marchez cât mai des și să fie bine din ambele puncte de vedere. În primul rând, vreau să scăpăm de retrogradare”, a declarat Dănăricu, pentru gorjeanul.ro.

Revenit vara trecută la Pandurii, după ce sezonul trecut fusese împrumutat la ASU Politehnica Timișoara, Bogdan Dănăricu a marcat în această stagiune câte un gol în partidele cu CS Balotești (2-0), CS Afumați (1-1), Ripensia Timișoara (1-1), FC Argeș (1-5) și Metaloglobus București (1-0), iar în jocul cu Dacia Unirea Brăila, încheiat la egalitate, scor 3-3, a izbutit „dubla”.

Dodoi nu și-a mai găsit echipă

Deși a rămas liber de contract, după ce și-a depus memoriu pentru neplata salariilor, Gabriel Dodoi încă nu și-a găsit echipă la care să evolueze și s-a antrenat în ultimele zile singur, prin Parcul „Coloanei fără sfârșit”, din Târgu Jiu. Chiar și în aceste condiții, antrenorul Adrian Bogoi și l-ar dori din nou la echipă pe golgheterul din tur.

„Dodoi este liber de contract, după ce și-a depus memoriu. Poate să meargă oriunde, inclusiv la noi. Este binevenit”, a spus Bogoi.

Dodoi și-a reziliat contractul cu Pandurii la comisiile FRF după ce a fost neplătit de mai bine de trei luni și spera să semneze cu CFR Cluj, club care se interesase de el.

Sâmbătă, Pandurii ar trebui să joace în deplasare, cu Academica Clinceni, însă partida are șanse mari să fie amânată din cauza condițiilor meteo. Mâine, Comitetul Executiv al FRF anunță oficial.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă