Noi probleme la Pandurii! Bogoi l-ar putea pierde pe singurul jucător care are șanse să aducă bani în conturile clubului

Noi probleme la Pandurii!** Bogoi l-ar putea pierde pe singurul jucător care are șanse să aducă bani în conturile clubului

Pandurii Târgu Jiu ar putea rămâne fără unul dintre cei mai importanți tineri jucători pe care îi are în lot și care a arătat o formă bună în prima parte a sezonului. Autor a șapte goluri în prima parte a sezonului, atacantul de 19 ani Gabriel Dodoi a depus memoriu pentru a deveni jucător liber, din cauza restanțelor salariale. Analizat pe 6 februarie de Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF, cazul a rămas în pronunțare pentru data de 13 februarie.

În pauză competițională de iarnă, Dodoi s-a aflat pe lista de achiziții a mai multor echipe, printre care și liderul Ligii 1 CFR Cluj. Practic, singura șansă ca Pandurii să facă rost de bani în această perioadă era transferul tânărului jucător, după ce membrii asociați nu și-au mai onorat obligațiile financiare de mai bine de un an.

N-au mai disputat un amical de 10 zile!

Tot din cauza problemelor financiare, Pandurii nu și-a permis să plece în cantonament și a disputat amicale doar pe raza județului Gorj. Au fost doar trei partide de verificare, deoarece testul cu Național Sebiș, ultima echipă la care jucase noul director sportiv al gorjenilor, Emil Dică, nu s-a mai disputat miercuri, așa cum fusese anunțat inițial.

„Ne-a fost foarte greu să găsim adversari, pentru că majoritatea echipelor aveau deja meciurile stabilite. Trebuia să jucăm cu Rapid, dar, din păcate, ei au plecat în cantonament în Antalya. Sâmbătă vom mai avea un joc cu o echipă din județ, tot la Târgu Jiu, și mai aveam un meci programat cu Reșița. În cazul în care vom mai găsi adversari, vrem să mai disputăm unul sau două amicale”, a motivat Dică.

Echipa antrenată de Adrian Bogoi a jucat în pauză competițională de iarnă doar cu Internațional Bălești (scor 2-0), Petrolul Bustuchin (scor 1-1) și ACSO Filiași (scor 1-0), ultimul test disputându-se în urmă cu 10 zile. „E adevărat, mi-aș fi dorit și adversari de Liga a 2-a în amicale, dar în zona noastră nu prea mai există echipe de eșaloane superioare și nu putem să ne deplasăm câteva ore bune ca să jucăm un amical. Totuși, dacă găsim în perioadă următoare vreo echipă disponibilă să vină la Târgu Jiu, atunci vom desfășura un test mai concludent, în fața unui adversar mai valoros. Următorul amical va avea loc săptămâna viitoare, adică miercuri, fie cu Sebeș, fie cu altcineva, dacă se va putea să nu ne mai deplasăm în altă parte și să jucăm aici”, spunea antrenorul Adrian Bogoi, după amicalul cu ACSO Filiași, din 31 ianuarie.

În tur, Dodoi a izbutit „dubla” în partidele cu Chindia Târgoviște (3-3) și Metaloglobus București (3-2), după care a mai marcat câte o dată în jocurile cu Dunărea Călărași (1-3), UTA Arad (2-2) și Luceafărul Oradea (1-3).

În pauza de iarnă, Pandurii i-a mai pierdut pe Ciprian Rus, Vlad Bujor, Sergiu Homei și Daniel Lung.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă