Ioan Neag și-a găsit echipă după ce s-a despărțit de Juventus. „M-a atras proiectul, se vrea performanță. Suntem aproape promovați”

Ioan Neag și-a găsit echipă după ce s-a despărțit de Juventus.**

Liber de contract după ce în această iarnă s-a despărțit de Juventus București, echipă alături de care a promovat în Liga 1, însă unde nu a avut șansa să joace mai deloc din cauza unei accidentări, Ioan Neag (23 de ani) și-a găsit un nou club unde să evolueaze în noul an. Fundașul a semnat pe o perioadă de trei ani și jumătate cu ACS Șirineasa, liderul detașat din Seria a 4-a a Ligii 3.

„A fost o ofertă foarte bună pentru mine, atât financiar, cât și în privința lucrurilor care se doresc aici. M-a atras proiectul, se vrea performanță, suntem aproape promovați în Liga a 2-a și se dorește mult mai mult. Sunt gânduri îndrăznețe la ACS Șirineasa. Este important să joc, să mă pun pe picioare, să îmi revin după ce am traversat o perioadă mai puțin plăcută”, a declarat, pentru ziarul Unirea, Neag, care pe 18 februarie va împlini 24 de ani.

Neag a avut oferte din Liga 3 și de la Metalurgistul Cugir și Performanța Ighiu, dar și de la două cluburi din Liga 2, însă a preferat să meargă la ACS Șirineasa.

În scurta sa carieră, Ioan Neag se poate mândri cu jocuri în Liga 1 pentru „U” Cluj, Petrolul și Juventus București, în timp ce în Liga a 2-a a evoluat pentru Gaz Metan Mediaș, CSM Râmnicu Vâlcea și Juventus București.

În acest sezon, Ioan Neag a stat departe de gazon aproape două luni din pricina unei rupturi musculare, astfel că a ratat mare parte din pregătire și din șansa de a evolua pentru Juventus în Liga 1. A avut o singură apariție în tricoul bucureștenilor, ca integralist, chiar în ultima etapă programată în 2017, 1-3 cu CSM Poli Iași.

Pe aceeași temă