Ilie Poenaru și-a început mandatul la Academica. Cele trei noutăți de la reunire ale echipei ilfovene

Ilie Poenaru și-a început mandatul la Academica.** Cele trei noutăți de la reunire ale echipei ilfovene

Printre cele patru echipe din Liga 2 care astăzi au programată reunirea pentru reluarea antrenamentelor, cea mai matinală a fost Academica Clinceni, a șasea clasată. Gruparea ilfoveană care în această iarnă și-a schimbat antrenorul principal după ce Erik Lincar a plecat la Juventus București se va pregăti pe plan local în toată această pauză de iarnă.

Principalul Ilie Poenaru și secundul Costin Curelea au fost prezentați oficial jucătorilor care au mai rămas la echipă și apoi au condus primul antrenament din 2018. Potrivit Ilfov Sport, la capitalul noutăți, din lotul prezent la reunire, s-au aflat Claudiu Săftescu (fundaș, 21 de ani, ultima dată la Concordia Chiajna 2), Constantin Ispir (mijlocaș, 29 de ani, ultima dată la CS Afumați) și Florin Achim (atacant, 26 de ani, ultima dată la Olimpia Satu Mare).

Pentru a completa lotul, conducătorii Academicii vor să împrumute jucători de la mai multe echipe din Liga 1.

„Vreau să am un lot de 24-25 de jucători. Echipa va arăta altfel, dar asta nu înseamnă că nu-i felicit pe cei care au adus echipa aici, un loc bun după părerea mea, în special pe Erik Lincar. Cred că ce condiții are Academica pentru pregătire nu întâlnești la nicio echipă la acest nivel. Din ce am înțeles, problemele financiare sunt pe cale de îndreptare”, a spus Ilie Poenaru, la radio Sport Total FM, săptămâna trecută.

La capitolul despărțiri, echipa din Clinceni nu se va mai baza pe Cristian Pulhac (33 de ani), Marian Constantinescu (36 de ani), Samson Nwabueze (29 de ani) și Bogdan Matei (28 de ani), adică pe cei mai experimentați jucători pe care i-a avut în lot în prima parte a sezonului.

Tot astăzi se reunesc și AFC Hermannstadt, Chindia Târgoviște și Știința Miroslava. Până acum, și-au reluat pregătirile echipele Ripensia, UTA, Metaloglobus, CS Balotești, Dacia Unirea, Dunărea Călărași și CS Afumați.

Pe aceeași temă