Primele despărțiri la CS Afumați! Cei patru jucători la care a renunțat antrenorul Vasile Neagu

Primele despărțiri la CS Afumați!** Cei patru jucători la care a renunțat antrenorul Vasile Neagu

La al doilea sezon consecutiv din istoria clubului în campionatul Ligii 2, CS Afumați continuă să se mențină în prima parte a clasamentului și să fie cea mai bună echipă din județul Ilfov în această competiție. La finalul primei părți a sezonului actual, după 21 de etape, gruparea antrenată de Vasile Neagu iernează pe locul 4, cu 38 de puncte, cu patru mai puțin față de locul ce duce la barajul pentru promovare, ocupat de Chindia, și la 10 în spatele celor de la AFC Hermannstadt, aflați pe a doua poziție care duce direct în Liga 1.

Clubul din comuna Afumați, care a avut și o serie de 10 meciuri consecutive fără înfrângere în prima parte a sezonului, nu se dă la o parte de la o eventuală șansă la promovare, fiindcă acum ar avea cele mai bune premise să ocupe măcar locul care duce la baraj. Pentru asta, conducerea echipei încearcă în această pauză să iarnă să realizeze câteva achiziții care să dea un plus de valoare loturului. Până atunci însă, stafful tehnic s-a decis pentru început să renunțe la primii jucători care nu au impresionat.

Victor Căliani (21 de ani, fundaș), Ionuț Baniță (21 de ani, mijlocaș), Constantin Ispir (29 de ani, mijlocaș) și Vasile Nicolae (22 de ani, mijlocaș) sunt jucătorii pe care antrenorul Vasile Neagu nu-i va mai folosi din 2018, scrie IlfovSport. „Le mulțumim celor patru jucători pentru perioada petrecută la Afumați și le dorim succes la viitoarele lor echipe”, au declarat, pentru sursa citată mai sus, oficialii echipei din Afumați.

Dintre cei patru jucători, cel mai mult a fost utilizat Vasile Nicolae, mijlocaș împrumutat de la FC Voluntari. Jucătorul a apărut în tricoul ilfovenilor în 10 meciuri, însă doar în două și a înscris și un gol, în meciul cu UTA (2-0). În total a strâns doar 305 minute jucate pentru CS Afumați.

Constantin Ispir a fost adus tot de la FC Voluntari și a jucat doar 75 de minute pe parcursul a 6 meciuri. Ionuț Baniță a venit de la Viitorul Domnești și a totalizat 324 de minute în Liga 2, datorită celor 5 jocuri în care a fost trimis pe teren. În schimb, Victor Căliani, adus de la ASA Târgu Mureș, a evoluat în cele mai puțin meciuri, în 4, toate ca titular și integralist, astfel că are 360 de minute jucate sub comanda lui Vasile Neagu.

Pe aceeași temă