Suporter Club UTA organizează o acțiune caritabilă pentru ajutorarea copiilor dintr-un Centru de Primire Minori. „Am rămas foarte plăcut impresionați de gestul lor”

Marius ANGHEL 15 Dec. 2017, 12:35 Diverse
Suporter Club UTA organizează o acțiune caritabilă pentru ajutorarea copiilor dintr-un Centru de Primire Minori.**

Pe lângă întâlnirea de sâmbătă în care va participa alături de șefii și antrenorii clubului UTA și, posibil, și primarul orașului Arad, Suporter Club UTA va fi ocupat în perioada următoare și cu o acțiune caritabilă prin care își propune să ajute copiii de la un centru din orașul din vestul țării.

Asociația reprezentativă a suporterilor echipei UTA cere sprijinul tuturor celor interesați să se alăture acțiunii lor și le transmit detalii cum pot ajuta cu donații.

„Au fost alături de UTA, acum noi trebuie să fim alături de ei!

Organizăm o acțiune caritabilă prin care ne propunem să ajutăm copiii din cadrul Centrului de primire minori Arad (strada Udrea). În luna iunie a acestui an, înainte de barajul cu ACS Poli Timișoara, copiii din Centru, sub coordonarea părintelui Petru Ursulescu și al lui Raul Zomonicier (coordonator al Centrului), după ce au primit vizita conducerii clubului UTA și a jucătorilor le-au transmis acestora un mesaj de încurajare exprimat prin intermediul unor frumoase desene. http://www.uta-arad.ro/stiri/multumim-copii/3766

Am rămas foarte plăcut impresionați de gestul lor și ne dorim ca de Crăciun să le producem la rândul nostru o bucurie. Vom achiziționa produse de strictă necesitate și pachete cu alimente de sezon pentru copiii și tinerii din Centru, sperând ca astfel să le aducem în suflete măcar o parte din bucuria marii sărbători a Crăciunului. http://www.dgaspc-arad.ro/centre/centrul-de-primire-minori-arad;

Donații în bani se pot face la Old Lady”s Pub, strada Poetului nr. 5, până marți, 19 decembrie 2017, ora 18.00. De asemenea, vor putea fi donați bani și la întâlnirea organizată de clubul UTA cu abonații, ce va avea loc sâmbătă la Hotel Subcetate.

Utiștii care nu se află în Arad pot dona bani în contul Suporter Club UTA până cel târziu luni, 18 decembrie 2017, cu rugămintea de a anunța și personal pe cel puțin unul din membrii conducerii asociației despre donația făcută.

RO81 BTRL RONC RT02 9213 9501 pentru lei
RO31 BTRL EURC RT02 9213 9501 pentru euro

Mulțumim tuturor donatorilor!”, sună comunicatul Suporter Club UTA.

Marius ANGHEL 15 Dec. 2017, 12:35 Diverse
Pe aceeași temă